Konseptbilene MX-5 Spyder og MX-5 Speedster bringer Mazdas filosofi om vektbesparelse og kjøreglede til et helt nytt nivå. Med en design som er både nyskapende og inspirert av fortiden utnytter disse flotte sportsbilene til fulle KODO-Soul of Motion og understreker hvor gøy det er å kjøre i åpen bil. 

 

Begge modellene, som ble presentert på SEMA 2015 Show i Las Vegas, har stil, komfort og raffinement. Modellene henter inspirasjon fra klassikerne – MX-5 Spyder kombinerer grillinntak og bikinitopp, mens MX-5 Speedster stripper roadsteren ned til det helt grunnleggende med sitt superlette karosseri. 

 

En rekke egenskaper ved begge modeller vil garantert få folk til å snu seg på gaten. Ta for eksempel Spyders 10-eikers Yokohama ADVAN Racing RS II 17-tommers felger, eller det elegante klassiske interiøret i Spinneybeck "PRIMA" naturskinn. Den djerve designen kommer også tydelig til uttrykk i Speedster, som har 16-tommers RAYS Extreme Gram Lights-felger og fengslende finish i Blue Ether.

 

Begge konseptbilene er fullt utstyrt med SKYACTIV-teknologi, et vitnesbyrd om at fortid og fremtid kan sameksistere i perfekt sportsbilharmoni.