alternativ tekst

Mazda VISION COUPE

 

Med neste generasjons design og en elegant, raffinert stil, er Mazda VISION COUPE vår konseptbil som utforsker potensialet og retningen for fremtidens biler. Og den bygger på vår prisbelønte KODO-designfilosofi. 

 

Våre designere har hentet inspirasjon i de vakre proporsjonene fra Mazda R360 Coupe og Luce Rotary Coupe, og ikke minst fra RX-VISION. De har skapt en klassisk coupé med flytende linjer og tilbaketrukket kupé. Den sportslige silhuetten uttrykker sofistikert og særpreget eleganse og et løfte om en spennende kjøreopplevelse med høy ytelse. 

 

Interiøret er like spesielt. Det er utviklet med vekt på det japanske konseptet «ma» innen arkitektur, og det er lagt stor vekt på den romlige harmonien mellom førerens betjeningselementer, dørene og midtkonsollen. Interiøret gir et inntrykk av en elegant flytende bevegelse. Interiøret føles intuitiv, og bidrar til å skape det perfekte Jinba Ittai-forholdet mellom bilen og føreren. Føreren trenger bare å berøre konsollen for å vise informasjon på displayet. 

 

Den slående, men diskre, kraftfulle og vakre VISION COUPE hadde premiere ved Tokyo Motor Show, og er KODO-designfilosofiens hittil sterkeste uttrykk for bevegelse. 

 

Mazda VISION COUPE har vunnet prisen “Most Beautiful Concept Car of the Year” under den 33. Festival Automobile International i Paris. Som navnet tilsier, VISION COUPE, viser på lik linje som RX-VISION, Mazda’s neste generasjon design og designet er inspirert av klassisk japansk estetikk, med enkle, men uttrykksfulle linjer.


Den viste modellen er en konseptbil, og er ikke tilgjengelig for salg.