alternativ tekst

KOERU er Mazdas aller nyeste crossoverkonsept som gir et bilde av KODO - Soul of Motion-filosofien og som er en dristig tolkning av en bil for det fremtidige SUV markedet. KOERU betyr å "overgå" eller "gå lengre" og kombinerer en kraft, vitalitet og eleganse som overgår det ordinære. Koeru kombinerer Mazdas tekniske kjerneverdier med elegant, utsøkt design og er en bil som vil bli lagt merke til. Den fremragende aerodynamiske formen optimaliserer luftstrømmen for å gi bilen bedre stabilitet, spesielt ved høyere hastigheter, mens en spesiell NVH-dempende teknologi gir en jevnere og stillere kjøreopplevelse.

 

KOERU avdukes på bilutstillingen i Frankfurt 2015 og kommer med SKYACTIV-teknologi, MZD Connect og toppmoderne i-ACTIVSENSE-sikkerhetsfunksjoner. De brede proporsjonene og den lavtlutende kupèen fremkaller et inntrykk av fart og volum og skaper en formidabel tilstedeværelse. LED-lysringene minner om de skarpe, viljesterke øynene til et utemmet dyr. 

Mazda KOERU


Mazda Koeru kombinerer dristig, men likevel praktisk skjønnhet og verdighet med Mazdas SKYACTIV teknologi, i-ACTIVSENSE og MZD Connect.