DESIGN

Fra våre hender til dine

 

Ingenting kan erstatte ferdighetene i menneskets hender, og kraften i den menneskelige faktoren når vi designer en Mazda. KODO-design er vår filosofi for å puste liv og personlighet inn i bilene våre. Det starter med leirmodellører som utforsker ideer ved hjelp av leire. De bruker sine ferdigheter og følelser til å forme og omskape ideer til modeller i full størrelse som har sjel og form som setter følelsene i sving.

car
car

upquote En Mazda designes for hånd for å bevege folks hjerter downquote

GALLERI En unik blanding av skjønnhet og teknikk

SOUL RED CRYSTAL The art of colour


Vi mener at fargen er et av formens nøkkelelementer, og vår nye farge Soul Red Crystal er skapt for å fremheve skjønnheten i bilene våre. Vi ser på biler som kunst, og vi ønsker at kundene skal føle en tilknytning til sin Mazda selv før de starter motoren. Denne ambisjonen har inspirert oss til å skape en lakk med eksepsjonell dybde og glans, som blir forsterket av samspillet mellom lys og form. Det har vært en utfordrende prosess, hvor måten vi lakkerer bilene på måtte finnes opp på nytt.

LAKKERINGSMESTERE

Lakkeringsmestere arbeider kontinuerlig med å finne den perfekte fargen, tøyer lakkens grenser og oppnår den spesielle dybden og glansen som er unik for Mazda.

Sprøytepistolen er lakkeringsmesterens verktøy.

Soul Red er Mazdas ikoniske karosserifarge.

UNIK LAKKERINGSTEKNOLOGI

 

Mazdas enestående lakk-teknologi gir liv til KODO-designet og forsterker skjønnheten i hver linje. Mazda er opptatt av å videreutvikle lakkeringsteknologien, og har utviklet de unike, miljøvennlige lakkeringssystemene Solvent Borne Three Layer Wet Paint og Aqua-tech. Mazdas eksklusive tilnærming til avansert lakkeringsteknologi – TAKUMINURI – balanserer dybde og glans i Mazdas ikoniske karosserifarger.

FØRERORIENTERT DESIGN

Mazda. KJØR SAMMEN

FOR MAKSIMAL KOMFORT

 

Med en dyp forståelse for fysisk adferd har vår tilnærming til interiørdesign et hovedmål: skape en forbindelse mellom føreren og bilen. Vår utviklingsprosess er et samarbeid som involverer ingeniører og designere fra flere ulike avdelinger for å skape den optimale kjørestilling. Denne menneskeorienterte tilnærmingen til design gir maksimal kontroll, komplett sikkerhet og den ultimate kjøreglede. Ved å bygge kjøretøyet rundt føreren og utvikle alle teknologier med tanke på føreren, har vi oppnådd den perfekte harmoni mellom bil og fører: Jinba Ittai.

PRISER

VINNER ANERKJENNELSE FOR INNOVATIVT DESIGN 

 

Alt vi gjør hos Mazda er dristig, oppfinnsomt og moro. Som et resultat av dette har vi høstet mye anerkjennelse og mottatt over 350 priser for design og innovasjon. Arbeidet vårt har høstet anerkjennelse fra Red Dot Design til What Car? Car of the Year, og beviser at vår designfilosofi lykkes i å skape en uslåelig kombinasjon av estetisk skjønnhet, effektivitet og ytelse.

DRIVE TOGETHER

Opplev kraften i «Jinba Ittai». Oppdag modellprogrammet, finn din lokale forhandler eller bestill en prøvekjøring i dag.

Modellene som vises er kanskje ikke i henhold til Norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra de faktiske modellene.