KODO-design

“Conventional car designers look to the worlds of fashion and style.

Design

DEN EKTE KJØREGLEDEN

 

Vårt KODO – Soul of Motion-design er elegant og sjelfullt, og gjenspeiler Jinba Ittai: enheten mellom hest og rytter. Våre designere har latt seg fascinere av denne elegansen, og har skapt et ubrytelig bånd mellom fører og bil for å skape et design som legemliggjør den dynamiske skjønnheten av liv. Dette kan føles både på innsiden og utsiden, overfører bevegelsesenergien til dem som ser bilen, og skaper en uimotståelig trang til å kjøre.

SOUL RED CRYSTAL The art of colour


Vi mener at fargen er et av formens nøkkelelementer, og vår nye farge Soul Red Crystal er skapt for å fremheve skjønnheten i bilene våre. Vi ser på biler som kunst, og vi ønsker at kundene skal føle en tilknytning til sin Mazda selv før de starter motoren. Denne ambisjonen har inspirert oss til å skape en lakk med eksepsjonell dybde og glans, som blir forsterket av samspillet mellom lys og form. Det har vært en utfordrende prosess, hvor måten vi lakkerer bilene på måtte finnes opp på nytt.

GALLERI En unik blanding av skjønnhet og teknikk

LAKKERINGSMESTERE

Lakkeringsmestere arbeider kontinuerlig med å finne den perfekte fargen, tøyer lakkens grenser og oppnår den spesielle dybden og glansen som er unik for Mazda.

Sprøytepistolen er lakkeringsmesterens verktøy.

Soul Red er Mazdas ikoniske karosserifarge.

UNIK LAKKERINGSTEKNOLOGI

 

Mazdas enestående lakk-teknologi gir liv til KODO-designet og forsterker skjønnheten i hver linje. Mazda er opptatt av å videreutvikle lakkeringsteknologien, og har utviklet de unike, miljøvennlige lakkeringssystemene Solvent Borne Three Layer Wet Paint og Aqua-tech. Mazdas eksklusive tilnærming til avansert lakkeringsteknologi – TAKUMINURI – balanserer dybde og glans i Mazdas ikoniske karosserifarger.

FØRERORIENTERT DESIGN

Mazda. KJØR SAMMEN

FOR MAKSIMAL KOMFORT

 

Med en dyp forståelse for fysisk adferd har vår tilnærming til interiørdesign et hovedmål: skape en forbindelse mellom føreren og bilen. Vår utviklingsprosess er et samarbeid som involverer ingeniører og designere fra flere ulike avdelinger for å skape den optimale kjørestilling. Denne menneskeorienterte tilnærmingen til design gir maksimal kontroll, komplett sikkerhet og den ultimate kjøreglede. Ved å bygge kjøretøyet rundt føreren og utvikle alle teknologier med tanke på føreren, har vi oppnådd den perfekte harmoni mellom bil og fører: Jinba Ittai.

PRISER

VINNER ANERKJENNELSE FOR INNOVATIVT DESIGN 

 

Alt vi gjør hos Mazda er dristig, oppfinnsomt og moro. Som et resultat av dette har vi høstet mye anerkjennelse og mottatt over 350 priser for design og innovasjon. Arbeidet vårt har høstet anerkjennelse fra Red Dot Design til What Car? Car of the Year, og beviser at vår designfilosofi lykkes i å skape en uslåelig kombinasjon av estetisk skjønnhet, effektivitet og ytelse.

Art in Motion

Vi har sterk tro på det japanske prinsippet om at mindre er mer, og målet med nye CX-5 var å lage en enkel, men elegant form. Bilens sofistikerte og muskuløse karosseri fremhever vårt hittil mest avanserte design, og bilen skaper inntrykk av én ren bevegelse fra forrest til bakerst. Resultatet er en bil som kombinerer funksjonelle og robuste SUV-egenskaper med det vi mener er et levende kunstverk.

car
car

upquote Vi lager modeller i leire, slik at vi intuitivt kan skape en form som appellerer til folks følelser. downquote

Norio Terauchi

DRIVE TOGETHER

Opplev kraften i «Jinba Ittai». Oppdag modellprogrammet, finn din lokale forhandler eller bestill en prøvekjøring i dag.

Bil og fører i perfekt harmoni

Drive Together

Bil og fører i perfekt harmoni

Opplev mer

Teknologi

Ytelse uten kompromisser

Opplev mer
Bygg din Mazda

Bygg din bil

Bygg din Mazda

Opplev mer
Vekk sjåføren i deg

Mazda MX-5 RF

Vekk sjåføren i deg

Opplev mer

Modellene som vises er kanskje ikke i henhold til Norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra de faktiske modellene.