MZD Connect

“Connection is everything. We connect you to the road, to your environment and to the world around you.”

Takao Kijima

Former Program Manager MX-5 Mazda Japan

Connectivity

En enhetlig følelse

 

Samtidig som den holder deg i kontakt med kravene til den moderne verden og i sikker kontakt med veien, gir MZD Connect sjåføren den absolutte kontroll. Utfør oppgavene foran deg uten å bli distrahert, og tilpass bilens kommunikasjons- og navigasjonsinnstillinger mens du fokuserer på den rene gleden og nytelsen av kjøreturen. Det er det perfekte uttrykket av Jinba Ittai.

KONSENTRERT RUNDT DEG

Vi har konsentrert førersiden helt rundt deg, og sørget for at alle kontroller er perfekt plassert. Med all informasjon du trenger tilgjengelig med et øyekast har vi skapt en sikker, fornøyelig og stressfri kjøreopplevelse. Det betyr ikke at vi har glemt passasjerens behov. Passasjersiden gir en følelse av frihet og sikkerhet i en åpen, romslig og avslappet atmosfære.

 

Navigasjon-, kommunikasjon-, og underholdningsinformasjon kommer frem på en 7 tommers skjerm som kontrolleres via berøringsskjermen eller HMI Commander. Den er plassert på dashbordet over midtkonsollen og har en synsvinkel på 16°. Dette gjør den mindre distraherende samt enklere å se og bruke - mens den holder deg og passasjeren i kontakt med veien, omgivelsene og verden rundt dere.

FØL DEG TILKOBLET

Med Mazdas infotainmentsystem, MZD Connect, kan du enkelt og sikkert ringe opp og motta telefonsamtaler med den integrerte Bluetooth®-funksjonen. I MZD Connect finner du flere smarte funksjoner og systemet kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon. Her kan du nyte musikk via FM- og DAB-radio eller koble til din smarttelefon via Bluetooth og bl.a. strømme din favorittmusikk. 


Å være tilkoblet betyr at du er fleksibel nok til å kunne tilpasse deg enhver situasjon. MZD-Connect fungerer i hovedsak på samme måte som din smarttelefon - den kan oppdateres for å gi rom for nye egenskaper og funksjoner etter hvert som de blir tilgjengelige. Dette betyr at bilens system aldri blir gammeldags, og alltid er i harmoni med deg og veien.

ENKELT Å BRUKE

MULTIMEDIA COMMANDER


Utformet for å betjenes komfortabelt og enkelt med minimal distraksjon mens du kjører er HMI Commander praktisk plassert mellom føreren og passasjersetet foran. HMI Commander forbedrer «blind» betjening av infotainment-funksjonene. Den gir deg mulighet til å endre kjøretøyets innstillinger og bla trygt gjennom informasjon via MZD Connect mens du er på veien. Plassert slik at føreren kan betjene bryteren på en naturlig og enkel måte. 

HOLD DEG INFORMERT

Med MZD Connect-applikasjonene kan du overvåke drivstofføkonomien, vise status for kjøretøyets i-STOP og informasjon om dato for neste service, samt kjøretøyvarsler.


MZD-Connect har også et navigasjonssystem som inkluderer tilgang til gratis kartoppdateringer de første 3 årene. Navigasjonssystemet vil bli oppdatert hver 6. måned når en ny versjon er tilgjengelig, og du kan velge mellom 2D- og 3D-kartvisning og få en rekke forskjellige rutealternativer – raskeste, korteste, mest økonomiske og enkleste. Du kan også søke etter steder av interesse langs reiseveien.

 
*Funksjonsmessige og regionale begrensninger kan gjelde

**Navigasjonssystem er valgfritt ekstrautstyr

HOLD ØYNENE PÅ VEIEN

HEAD-UP DISPLAY ADD)

 

Mazdas head-up display hjelper deg med å unngå distraheringer ved å vise kritisk kjøreinformasjon rett foran deg, i synsfeltet ditt. Det viser deg sanntids informasjon som kjøretøyets hastighet, cruise control, sving-for-sving navigasjonsanvisninger og status for aktive sikkerhetssystemer, inkludert advarsler. Viktig informasjon vises i full farge på et klart panel med høy oppløsning, som er montert på dashbordet innenfor førerens synsfelt, for å minimere øyebevegelse og distraksjoner. Dette betyr at du kan nyte kjøreturen uten å ta oppmerksomheten bort fra veien.

DRIVE TOGETHER

Opplev kraften i «Jinba Ittai». Oppdag modellprogrammet, finn din lokale forhandler eller bestill en prøvekjøring i dag.

Bil og fører i perfekt harmoni

Drive Together

Bil og fører i perfekt harmoni

Opplev mer

Apple CarPlay™

Oppgrader ditt MZD Connect system med Apple CarPlay™

Finn ut mer
Bygg din Mazda

Bygg din bil

Bygg din Mazda

Opplev mer
Vekk sjåføren i deg

Mazda MX-5 RF

Vekk sjåføren i deg

Opplev mer

Modellene som vises er kanskje ikke i henhold til Norske spesifikasjonene. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra de faktiske modellene.