Lorem ipsum dolor sit amet

Stasjonsvogn med atletisk eksteriør og et menneskeorientert interiør

 

Ved å representere bevegelse i sin sanneste form, samt kombinere enestående håndverk med elegant sportslighet, gir KODO – Soul of Motion designuttrykket sjel til Mazda6 stasjonsvogn. Vårt prisbelønte KODO-design er inspirert av de flytende bevegelsene og den smidige kraften hos dyr som geparden. Med en sterk holdning formidler den vitalitet og energi og den frembringer en følelsesmessig reaksjon hos alle som ser den.

 

Mazda6 stasjonsvogn har en imponerende romslig, førerorientert interiør kupè med nytt ratt, førersentrert HMI Commander og et innovativt infotainmentsystem. Alle detaljene er nøye  tformet for maksimal komfort og sikkerhet, slik at du til fulle kan nyte kjøregleden du har foran deg.

  • Atletisk eksteriør

   Atletisk eksteriør

   Den eksteriøre formgivningen av Mazda6 stasjonsvogn er en dynamisk forlengelse av vårt KODO designuttrykk. De flytende linjene, det sportslige utseendet og de slanke konturene forsterker følelsen av bevegelse. De karakteristiske LED-hovedlysene gir et katteaktig utseende, som forsterker bilens intense tilstedeværelse på veien. På nattestid gir LED-lysene foran og bak klart lys selv på de mørkeste veier. Formen til Mazda6 stasjonsvogn forsterkes ytterligere av 19'' lettmetallfelger, og de automatiske sidespeilene gir deg én ting mindre å tenke på.

   Atletisk eksteriør

  • Premium-farger

   Premium farger

   Den nye premium metallic fargen – Machine Grey, gir et autentisk metallisk uttrykk takket være den avanserte lakkteknologien TAKUMINURI. Machine Grey understreker det dynamiske og følsomme KODO-designet.


   Premiumfargen Soul Red metallic er utviklet som en legemliggjøring av Mazdas lidenskap for biler. Den dype, intense røde fargen utstråler følelsesladet energi. 

   Premium farger

  • Brukervennlig interiør

   Brukervennlig interiør

   Mazda6 stasjonsvogn har et brukervennlig, luksuriøst interiør som er en forlengelse av Mazdas designfilosofi, der hver detalj er utformet av førsteklasses materialer for å skape maksimal komfort og forsterket kjøreglede. Med skinnseter, intelligent designet Karakuri-setesystem, Bose® lydsystem, førerposisjonminne, elektrisk parkeringsbrems og setevarme i baksetet, sikrer den romslige kupèen en komfortabel og fornøyelig kjøretur uansett hvor langt man kjører.

   Brukervennlig interiør

  • Nytt oppvarmet ratt

   Nytt oppvarmet ratt

   Filosofien bak Mazdas menneskeorienterte design tar sikte på å oppnå det ideelle førermiljø. Derfor har vi forbedret komforten i rattgrepet og redusert størrelsen på både brytere og kollisjonsputedeksel for bedre ergonomi. Rattet varmes opp kort tid etter at motoren er startet, slik at du kan holde hendene gode og varme vinterstid.

   Nytt oppvarmet ratt

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Forbehold om trykk- og skrivefeil.