Mazda6

Et høyere nivå av kvalitet og komfort 


Hele familien i bilen, lange weekender eller bare en rask tur til byen blir en god opplevelse med styrket kjøreglede i nye Mazda6 stasjonsvogn. En av grunnene er at bilen oppleves som velbygget og preget av vår aller beste KODO – Soul of Motion-design. Våre dyktige håndverksmestre og designere arbeidet med hendene og formet hver eneste linje og kurve for å komme frem til en design med modenhet og eleganse.


Vi har brukt vår eksklusive TAKUMI-NURI lakkeringsteknologi til å blåse liv i de utpregede linjene i Mazda6. Det gjelder spesielt for våre nyeste farger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic. Vår menneskesentrerte designfilosofi har satt oss i stand til å designe en stasjonsvogn der venner og familie kan slappe av med topp komfort og ren kjøreglede. 

  • KODO-design

   KODO - Soul of Motion-design

   Nye Mazda6 stasjonsvogn har en kraftfull tilstedeværelse på veien og utpreget bred hjulstilling. Hele uttrykket er forsterket på en diskre måte med designdetaljer og lavere profil. KODO – Soul of Motion-design fremhever de slanke og atletiske konturene med dynamiske linjer. Fra front til bakpart formidler designen en dynamisk bevegelser forover, også når bilen står stille.

   KODO - Soul of Motion-design

  • Soul Red Crystal

   Premiumfargen Soul Red Crystal

   Vår nyeste farge, Soul Red Crystal, henter frem den sportslige energien og elegansen i Mazda6 stasjonsvogn. For å oppnå dette utviklet vi den eksklusive TAKUMI-NURI-teknikken. Med den kan vi formidle håndverkskvaliteten i den finishen våre lakkeringsmestre kan frembringe. Aluminium-flak brukes til å oppnå en fin tekstur som ligner høyglanspolert metall fra en erfaren håndverkers hånd.

   Premiumfargen Soul Red Crystal

  • Ventilerte forseter

   Ventilerte forseter

   Forsetene i Mazda6 stasjonsvogn er fullstendig redesignet. De er bredere og mer formet etter menneskekroppen for å gi bedre støtte til ryggen og overlegen komfort. For første gang har skinnseter fått integrert ventilasjon som trekker den varme luften vekk fra kroppens kontaktpunkter med setet for økt komfort under alle forhold. Seteventilasjonen kan reguleres i tre trinn.

   Ventilerte forseter

  • Menneskesentrert design av interiøret

   Menneskesentrert design av interiøret

   Alle deler av Mazda6 stasjonsvogn er designet og håndverksmessig bearbeidet for å gi både fører og passasjerer best mulig komfort. Materialer som silkematt krom og japansk Sen-tre* brukes på dørene for å oppnå høyeste kvalitet i det innbydende interiøret.

    

   *kun tilgjengelig på Optimum

   Menneskesentrert design av interiøret

  • Bakseter

   Forbedrede bakseter

   For Mazda er komforten prioritert for alle i bilen, ikke bare sjåføren. Baksetet er redesignet for å gi bedre støtte for ryggen og vi har innført et nytt nivå av komfort for avslappet kjøring. Passasjerene i baksetet kan lade mobilen og andre enheter via to USB-porter i midtarmlenet.

   Forbedrede bakseter

  • Lettmetallfelger

   Robuste lettmetallfelger

   Det lave og sportslige utseendet på Mazda6 stasjonsvogn styrkes med nydesignede 17”- og 19” lettmetallfelger. Rette og kraftige eiker understreker dynamikk og bevegelse. 17" lettmetallfelger med finish i Gun Metallic lakk, 19" lettmetallfelger i Brilliant Silver finish.

   Robuste lettmetallfelger

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil. 

   

  *Bilene blir homologert i samsvar med den nye typegodkjenningsprosedyren WLTP Forordning (EF) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For å gi sammenlignbarhet er NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153 brukt som referanseverdier.

   

  Kombinerte CO2-utslippsverdier*: 

  144 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  144 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  150 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  144 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  148 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD  

  142 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

   

  119 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD  

  134 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

  135 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns manuell girkasse 4WD  

  142 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns automatisk girkasse 4WD  

   

  126 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  134 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

  142 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns automatisk girkasse 4WD 

   

  156 g/km for 2.5 SKYACTIV-G bensin 194 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

   

  For å gi sammenlignbarhet er referanseverdiene NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153.