Mazda6 Sedan

Ytelse og effektivitet uten kompromisser

 

Vi har gjennomført en omfattende videreutvikling av kjøredynamikk og ytelser for nye Mazda6 sedan for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre for fører og passasjerer. Vi har ikke oversett noen detaljer. Våre nyeste SKYACTIV-motorer har teknologi som gir smidig og rask start når du står stille, helt uten forsinkelse eller nøling, og med presis kontroll. Vi har optimalisert akselerasjonen slik at selv den minste endring av trykket mot gasspedalen justerer effekten i forhold til dine intensjoner. Nye Mazda6 sedan vil gi deg eierglede med motorkraft, smidighet og inspirerende kjøreegenskaper. Du opplever Jinba Ittai - følelsen av samspill når bilen reagerer på alle din handlinger. Vår fremragende G-vectoring control, kombinert med forbedringer med reduksjon av støy og vibrasjoner, gir en god følelse av trygghet og kjøreglede.

car
car

upquote Du blir varslet om viktige veiskilt som du kanskje ikke har sett downquote

  • Head-up display projisert på frontruten

   Head-up display projisert på frontruten

   Den daglige kjøring blir enklere med vårt nyeste Head-up display. Du trenger ikke lenger å flytte blikket ned for å få viktig bil- og veiinformasjon da kjøreinformasjon, inkludert navigasjon med veivisning og fartsgrenser blir projisert i frontruten foran deg. 

   Head-up display projisert på frontruten

  • 360° display

   360° display

   Parkering og manøvrering i byen blir en mye enklere oppgave med vårt nye 360° display. Fire kameraer og åtte sensorer gir deg oversikt rundt hele bilen. Når du rygger, f.eks. ut av garasjen, aktiveres en alarm når du nærmer deg hindringer. Kameraene hjelper deg med å se i blindsoner og se avstanden til hindringer i T-kryss og når du passerer andre biler. Du ser bilen og omgivelsene i fugleperspektiv når du parkerer, og ikke bare det som er foran og bak deg.

   360° display

  • SKYACTIV-motorer

   SKYACTIV-motorer

   I det øyeblikket du trenger det leverer motorene SKYACTIV-G 2.0, SKYACTIV-G 2.5 og SKYACTIV-D 2.2 reaksjonsvillig effekt og den trygge følelsen av å ha mer å gå på hvis du trenger det. Det dreier seg om mer enn effekt, det dreier seg om kontroll. Trykk på gasspedalen i nye Mazda6 sedan, og opplev den smidige akselerasjonen, avstemt etter dine handlinger og med nøyaktig den effekten du ønsker. Et nytt sylinderdeaktiveringssystem gir reduksjon av drivstofforbruket ved konstante hastigheter mellom 40 og 80 km/t.

   SKYACTIV-motorer

  • Avansert hjuloppheng

   Avansert hjuloppheng

   Fra aller første kjøretur vil fører og passasjerer merke kjørekomforten, under alle veiforhold. Vårt ingeniørteam har gjort store forbedringer på opphengssystemet for å gjøre det smidigere når G-kreftene er lave, for økt komfort i trange bygater, og bedre stabilitet når G-kreftene er høye, f.eks. på svingete landeveier. 

   Avansert hjuloppheng

  • Adaptive LED-hovedlys

   Adaptive LED-hovedlys

   Stress reduseres til et minimum med klasseledende teknologi, som f.eks. våre adaptive LED-hovedlys. Ved motorveikjøring skifter lysene automatisk til fjernlys for å lyse opp mer av veien foran deg. De nyeste adaptive LED-frontlysene har 20 blokker med lys istedenfor de tidligere fire blokkene, for nøyaktig kontroll, og det bidrar til å oppdage fotgjengere tidligere og bedrer sikten når du kjører i krappe svinger.

   Adaptive LED-hovedlys

  • Adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon (MRCC)

   Adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon

   I tett trafikk kan situasjonene endre seg raskt. Adaptiv cruise control (MRCC) lar deg spare på kreftene og oppnå kjøreglede. Systemet måler hastigheten og avstanden til bilen foran, og kontrollerer automatisk motor og bremser for å opprettholde den innstilte avstanden. Det fungerer fra 0 km/t, og bilen bremser automatisk og stopper hvis bilen foran gjør det. Når du vil kjøre igjen, fortsetter systemet å følge bilen foran. Ideelt i tett trafikk.

   Adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.  

   

  *Bilene blir homologert i samsvar med den nye typegodkjenningsprosedyren WLTP Forordning (EF) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For å gi sammenlignbarhet er NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153 brukt som referanseverdier.

   

  Kombinerte CO2-utslippsverdier*: 
  142 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  148 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  146 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD   

  139 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

   

  117 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD  

  133 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

   

  124 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns manuell girkasse 2WD 

  133 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD  

   

  153 g/km for 2.5 SKYACTIV-G bensin 194 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

   

  For å gi sammenlignbarhet er NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153 brukt som referanseverdier.