Mazda6 Sedan

Utsøkt og modent KODO – Soul of Motion-design

 

Nye Mazda6 sedan har fått oppgraderinger innvendig og utvendig, og uttrykker en selvsikker eleganse. Våre håndverksmestre og designere har brukt hendene i prosessen med å puste liv i alle linjer og kurver, og vår KODO – Soul of Motion-design har nådd et nytt nivå av modenhet. Bilen har klasse, men også muskler og fasthet. Det litt mer sofistikerte uttrykket fremheves av en rettere signaturvinge og finjustert ny design av frontlyktene.


Vår TAKUMI-NURI lakkeringsteknologi forsterker sedanens stilfulle design og gir liv til vår KODO – Soul of Motion. Vi har brukt de beste materialene og kupeen overbeviser med god håndverkskvalitet og elegant design som bidrar til komfort og kjøreglede.

  • KODO – Soul of Motion-design

   KODO - Soul of Motion-design

   Silhuetten til nye Mazda6 sedan vekker oppmerksomhet med sine uttrykksfulle kurver, nydesignet bakpart og utpreget lav profil. Vår unike KODO – Soul of Motion-design uttrykker kraftfull og dynamisk bevegelse som strømmer fra front til bakpart, selv når bilen står stille.

   KODO - Soul of Motion-design

  • Soul Red Crystal

   Premiumfargen Soul Red Crystal

   For å skape en ny, ikonisk rød karosserifarge til bilene våre, utviklet vi en ny lakkeringsteknikk. Ved hjelp av denne eksklusive TAKUMI-NURI-teknikken, kan vi formidle håndverkskvaliteten i den finishen våre lakkeringsmestre kan frembringe. Aluminium-flak brukes til å oppnå en fin tekstur som ligner høyglanspolert metall. Soul Red Crystal understreker denne sedanens flytende linjer, de kraftfulle kurvene og uttrykket med kraftfull bevegelse fra front til bakpart.

   Premiumfargen Soul Red Crystal

  • Videreutvikling av komforten i setene

   Videreutvikling av komforten i setene

   Forsetene i nye Mazda6 er fullstendig redesignet. De er bredere og mer formet etter menneskekroppen for å gi ekstra støtte til ryggen og overlegen komfort. For første gang har skinnseter fått integrert ventilasjon som trekker den varme luften vekk fra kroppens kontaktpunkter med setet for økt komfort under alle forhold.

   Videreutvikling av komforten i setene

  • Menneskesentrert design av interiøret

   Menneskesentrert interiørdesign

   Alle elementer i nye Mazda6 er designet og håndverksmessig bearbeidet for å gi både fører og passasjerer best mulig komfort. Materialer som silkematt krom og japansk Sen-tre* brukes på dørene for å oppnå høyeste kvalitet i det innbydende interiøret.

    

   *kun tilgjengelig på Optimum

   Menneskesentrert interiørdesign

  • Bakseter

   Forbedrede bakseter

   For Mazda er komforten prioritert for alle i bilen, ikke bare sjåføren. Baksetet er redesignet for å gi bedre støtte for ryggen og vi har innført et nytt nivå av komfort for avslappet kjøring. Passasjerene i baksetet kan lade mobilen og andre enheter via to USB-porter i midtarmlenet.

   Forbedrede bakseter

  • Lettmetallfelger

   Robuste lettmetallfelger

   Det lave og sportslige utseendet på nye Mazda6 sedan styrkes med nydesignede 17”- og 19” lettmetallfelger. Rette og kraftige eiker understreker dynamikk og bevegelse. 17" lettmetallfelger med finish i Gun Metallic lakk, 19" lettmetallfelger i Brilliant Silver finish.

   Robuste lettmetallfelger

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil. 

   

  *Bilene blir homologert i samsvar med den nye typegodkjenningsprosedyren WLTP Forordning (EF) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For å gi sammenlignbarhet er NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153 brukt som referanseverdier.

   

  Kombinerte CO2-utslippsverdier*: 
  142 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 145 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  148 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD

  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  146 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD   

  139 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 165 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

   

  117 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD  

  133 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 150 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD 

   

  124 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns manuell girkasse 2WD 

  133 g/km for 2.2 SKYACTIV-D diesel 175/184* hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD  

   

  153 g/km for 2.5 SKYACTIV-G bensin 194 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

   

  For å gi sammenlignbarhet er NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153 brukt som referanseverdier.