Den sterke balansen og det besluttsomme uttrykket til 2017 Mazda6 i den nye premium metallic-fargen – Maskingrå

Sedan som oser premium, med sportslig eksteriør og brukervennlig interiør

 

Mazda6 Sedan bygger videre på designet KODO – Soul of Motion, inspirert av gepardens smidige krefter og bevegelse. Fra flytende karosserilinjer og dynamisk uttrykk til forbedret kupékomfort og bekvemmelighet, er hver enkelt detalj nøye utformet med tanke på menneskene som skal bruke bilen.

 

Mazda6 Sedan byr på maksimal komfort med førerorientert interiør, nydesignet ratt, brukervennlig HMI Commander og innovativt infotainmentsystem, i tillegg til sportslige og kraftfulle karosseridetaljer.

  • Atletisk eksteriør

   Atletisk eksteriør

   Stylingen til Mazda6 Sedan er en videreutvikling av vårt KODO-designuttrykk. En sterk holdning og et dynamisk karosseri skaper forventning til kjøregleden du har foran deg. De skarpt vinklede, karakteristiske LED-hovedlysene gir et særpreget, besluttsomt uttrykk, som forsterker bilens sterke tilstedeværelse på veien. På nattestid gir LED-lysene foran og bak sterkt lys for god sikt. Store 19'' lettmetallfelger understreker den sterke tilstedeværelsen til Mazda6 Sedan ytterligere.

   Atletisk eksteriør

  • Brukervennlig interiør

   Brukervennlig interiør

   Interiøret er omhyggelig utformet med førsteklasses materialer for å skape luksuriøs komfort. Alle komponenter bidrar til å forsterke kjøregleden, fra skinnsetene og Bose®-stereosystemet med 11 høyttalere til det intelligent utformede Karakuri-setesystemet som gjør det til en fornøyelse å bruke bagasjerommet. Sedanen har kombinert førerposisjonsminne, elektrisk parkeringsbrems og oppvarmede bakseter for kalde dager. Den romslige kupeen sikrer også en komfortabel og hyggelig kjøretur uansett hvor langt man kjører.

   Brukervennlig interiør

  • Premium metallic farger

   Premium farger

   Den nye premium metallic-fargen – Machine Grey – gjenspeiler konstruksjonens enestående skjønnhet i en videreutvikling av lakkteknologien TAKUMINURI. Designuttrykket KODO - Soul of Motion er gjenspeilet i fargen Machine Grey, som fremhever det dynamiske og følsomme designet til Mazda6 Sedan.


   Mazdas lidenskap for biler er legemliggjort til fulle i Soul Red premium metallic-fargen – en dyp, intens rødfarge som utsttråler emosjonell energi. 

   Premium farger

  • Nytt oppvarmet ratt

   Nytt oppvarmet ratt

   Filosofien bak Mazdas brukervennlige design har som mål å skape det perfekte førermiljø. Derfor har vi forbedret komforten i rattgrepet og redusert størrelsen på både brytere og kollisjonsputedeksel for bedre ergonomi. Rattet varmes opp kort tid etter at motoren er startet, slik at du kan holde hendene gode og varme vinterstid.

   Nytt oppvarmet ratt

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og visse innvendige og utvendige elementer som vises på skjermen kan avvike fra aktuell modell. Forbehold om trykk- og skrivefeil.