Mazda3, en spennende og sporty sedan med et førerorientert interiør 

 

Med en perfekt kombinasjon av ytelse, styrke og skjønnhet er Mazda3 designet rundt KODO-Soul of Motion-designspråk som uttrykker sportslig og dynamisk bevegelse gjennom alle detaljer.

 

De formfulle linjene gir et inntrykk av bevegelse. Det kraftfulle og brede uttrykket gir et hint om de spennende kjøreegenskapene. Eksteriøret fremhever energi og bevegelse som appellerer til førere ved første blikk.

 

Mazda3 sitt førerorienterte interiør er designet med førsteklasses materialer og med et blikk for detaljer. Imponerende romslig og luksuriøst utformet kupé med sportslige seter, elektrisk parkeringsbrems og myke materialer som gir deg komforten du trenger for å nyte kjøringen. Det nydesignede rattet, det buede instrumentpanelet og de forkrommede ringene på luftventilene løfter også inntrykket i kupéen.

  • LED-frontlykter

   LED-frontlykter

   Mazda3 har adaptive LED-hovedlys (ALH), inkludert blendingsfrie fjernlys som gir enestående sikt på nattestid uten å blende andre. Mazda3 LED-frontlykter er ytterligere forbedret med hovedlysene, LED-tåkelys foran, LED-baklys, samt automatisk nivåjustering ved kjøring på motorvei.

   LED-frontlykter

  • Premium metallic farger

   Premium metallic farger

   Mazda3 sin nye premium metallic-farge – Machine Grey – gjenspeiler maskinens enestående skjønnhet, oppnådd gjennom en videreutvikling av lakkeringsteknologien TAKUMI-NURI. I samsvar med KODO-designspråket understreker Machine Grey sedanens dynamiske og sportslige design.


   Vår lidenskap for biler kommer til uttrykk i Soul Red premium metallic-fargen – en dyp, intens rødfarge som utstråler emosjonell energi.

   Premium metallic farger

  • Nydesignet, oppvarmet ratt

   Nydesignet, oppvarmet ratt

   Mazdas romslige interiør gir et perfekte førermiljø. Et nydesignet, skinntrukket ratt med mindre brytere og airbag-deksel gir bedre grep og ergonomi. Det lar føreren kontrollere audiosystemet, cruisekontroll og det varmes opp kort tid etter at motoren starter for å holde hendene dine varme på kalde vinterdager.

   Nydesignet, oppvarmet ratt

  • Mazda lettmetallfelger

   Mazda lettmetallfelger

   Nydesignede elegante 18” lettmetallfelger øker følelsen av fart og stabilitet som skapes av Mazda3 sendans design. Med noen av de letteste konstruksjonene i klassen og et design som er utformet for å redusere veistøy og forbedre kjørestabilitet, gir våre Mazda lettmetallfelger en enestående kombinasjon av stil og ytelse.

   Mazda lettmetallfelger

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.