En spennende og sporty kombi med et karakteristisk og brukervennlig interiør

 

Mazda3 kombi gir et inntrykk av kraftfull bevegelse gjennom den dynamiske utformingen. Bilens slående utseende bygger på vårt prisvinnende KODO – Soul of Motion-design, og det kraftfulle karosseri bidrar til en mer dynamisk og inspirerende kjøreopplevelse. Det kraftfulle karosseriet fremhever styrke og smidighet og gir et hint om de spennende kjøreegenskapene. 

 

Mazda3 sitt gjennomførte og førerorienterte interiør er preget av førsteklasses materialer og fine detaljer. Imponerende romslig og en luksuriøst utformet kupé med sportslige seter, elektrisk parkeringsbrems og myke materialer som gir deg den komforten du trenger for å nyte kjøringen. Det nydesignede instrumentpanelet og det skinntrukne oppvarmede rattet, samt de forkrommede ringene på luftventilene forbedrer utseendet i den luksuriøse kupéen.

  • LED-signatur

   LED-frontlykter

   De tydelige LED-frontlykene har blendingsfrie, adaptive fjernlys med lyktespylere, som gir forbedret sikt på nattestid uten å blende andre. LED-tåkelys foran, LED-baklys og dynamiske nye LED-hovedlys forsterker Mazda3 sitt særpregede uttrykk.

   LED-frontlykter

  • Premium metallic farger

   Premium metallic farger

   Den nye premium Machine Grey metallic gjenspeiler vår søken etter skjønnheten i en maskin. Lakken påføres med den høyt utviklede TAKUMI-NURI-lakkeringsteknologien og fremhever Mazda 3 kombi sitt dynamiske og sporty design. 

    

   Vår lidenskap for biler kommer til uttrykk i Soul Red premium metallic-fargen – en dyp, intens rødfarge som utstråler emosjonell energi.

   Premium metallic farger

  • Nydesignet, oppvarmet ratt

   Nydesignet, oppvarmet ratt

   Mazda3 sitt førerorienterte og romslige interiør gir et perfekte førermiljø og har nå et forbedret, skinntrukket ratt med ergonomisk grep, mindre brytere og airbag-deksel. Det lar føreren kontrollere audiosystemet og Cruise Control, og det varmes opp kort tid etter at motoren startes for å holde hendene dine varme på kalde vinterdager.

   Nydesignet, oppvarmet ratt

  • Mazda lettmetallfelger

   Mazda lettmetallfelger

   Nydesignede, stilfulle 18" lettmetallfelger fremhever den iøynefallende identiteten til 2017 Mazda3 kombi. Med en intelligent kombinasjon av stil og ytelse er Mazdas lettmetallfelger blant de letteste konstruksjonene i klassen, og er utformet for å redusere veistøy og forbedre kjørestabiliteten.

   Mazda lettmetallfelger

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.