Mazda2 IPM

KODO-design - sportslig, dynamisk og kraftfull design

 

Den spesielle følelsen av å være i ett med bilen, som vi kaller Jinba Ittai, strekker seg lengre enn den rene kjøregleden du får i Mazda2. Vi bruker vår prisbelønte KODO – Soul of Motion designfilosofi til å skape et følelsesmessig bånd med alt du kan se, berøre og nyte. Denne følelsen av ren kjøreglede har blitt forsterket med det oppdaterte og mer sofistikerte interiøret.

 

Med inspirasjon og fokus på føreren har vi brukt gjennomtenkt og førsteklasses håndverk til å utforme karosseriet og interiøret med tanke på deg. Det elegante ytre som er muskuløst og strømlinjeformet, blir forsterket med premium lakkfarger. Interiøret er komfortabelt og kun de beste materialene er benyttet til å skape den stilfulle, menneskeorienterte kupeen. Mazda2 har en karakter og individualitet som du vil føle deg komfortabel med.

  • Menneskeorientert kupé

   Menneskeorientert kupé

   Når du sitter i førersetet i Mazda2 vil du forstå hva vi mener med en kupé som er menneskeorientert og designet rundt deg. Alt er perfekt ergonomisk plassert, fra de optimalt plasserte instrumentene til MZD Connect og head-up display, som nå kommer i farge for bedre synlighet dag og natt under alle værforhold.

   Menneskeorientert kupé

  • Nytt rattdesign for utmerket grep

   Nytt rattdesign for utmerket grep

   Mazda2s velkjente kjøreegenskaper starter med deg. Etter omfattende forskning rundt menneskelig ergonomi har Mazda endret designet og forbedret rattet for å gi maksimal grepskomfort og høy kvalitetsfølelse. Skarpere og mer stilfullt - Mazda2s nyeste ratt er ekstremt komfortabelt å holde og sikkert å bruke under alle mulige veiforhold.

   Nytt rattdesign for utmerket grep

  • Premium metallic farger

   Premium metallic farger

   Vår avanserte lakkteknologi, TAKUMI-NURI, gir den nye metallic-lakken Machine Gray en rik, tøff finish som tidligere bare var mulig å oppnå med førsteklasses håndverk. Denne innovative lakken er skapt for å gjenspeile skjønnheten i Mazda2s karosseri og vil være med på å fremheve Mazda2s elegante, muskuløse konturer. For å se hele fargespekteret se fargene under bygg din Mazda2.

   Premium metallic farger

  • Head-up display

   Head-up display

   Mens du kjører kan du motta viktig informasjon fra head-up display uten å ta blikket av veien. Vist i farger for bedre oppløsning og for god synlighet både på dag- og nattestid uansett værforhold. Du kan se informasjon om bilens hastighet, navigasjonsanvisninger og andre varselmeldinger med et øyekast.

   Head-up display

  • Sportslige lettmetallfelger

   Sportslige lettmetallfelger

   De 16” lettmetallfelgene som uttrykker sportslighet og dynamisk bevegelse fra innerst til ytterst, forsterker skjønnheten i KODO – Soul of Motion-designuttrykket. Gunmetal-fargede 16'' lettmetallfelger formidler en følelse av styrke og tøffhet som understreker den atletiske, muskuløse holdningen til Mazda2.

   Sportslige lettmetallfelger

  • LED-frontlykter

   LED-frontlykter

   Fine LED-frontlykter med fire lamper er plassert ved tuppen av signaturvingene i krom og gir et uttrykk for ren vitalitet og dynamisk bevegelse. LED-frontlykter og LED-tåkelys gir utmerket sikt og rekkevidde.

   LED-frontlykter

  • Tittel

   Førsteklasses skinn

   Mazda2 kommer med ulike setedesign som benytter mer førsteklasses materialer og nye fargekoder for våre ulike utstyrsnivå. Farge-koordineringen er utviklet og forbedret for å gi både god fargeopplevelse og en lekende karakteristikk. Interiøret formidler en tidsriktig og god kvalitetsfølelse ved å utelate unødige elementer, koordinere fargene og fremheve detaljer ved hjelp av en kombinasjon av høykvalitets vinyl-skinn, stoff og dekorativ dobbelt søm.

   Førsteklasses skinn

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til markedsspesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Forbehold om trykk- og skrivefeil.

   

  CO2 utslipp (kombinert kjøring)*

  111 g/km for 1.5 SKYACTIV-G Petrol 75 hk 5-trinns manuelt gir

  111 g/km for 1.5 SKYACTIV-G Petrol 90 hk 5-trinns manuelt gir

  118 g/km for 1.5 SKYACTIV-G Petrol 90 hk 6-trinns automatgir

   

  *Bilene er homologert ifølge den nye typegodkjenningsstandarden WLTP (Regulering (EU) 2017/1151; Regulering (EC) 715/2007).

  For å kunne brukes som sammenlignings- og avgiftsgrunnlag og er verdiene konvertert til NEDC verdier i tråd med Regulering (EU) 2017/1153.