”mazda mx-5” mazda stilig “helt mazda mx-5” mazda design “mazda kodo – soul motion design”

Dynamisk eleganse i sin helhet

 

Vi har utviklet KODO-design i MX-5 for å appellere til alle sansene. Med den kraftfulle fremtoningen og de karakteristiske "øynelignende" frontlysene, ligner den et levende vesen.

 

De klassiske proporsjoner og de rene linjene strekker seg fra utsiden og inn i bilen og skaper en følelse av kontinuitet og enhet.

Interiørets utforming oser av høy kvaitet og håndverksmessig nøyaktighet. Utvalgte designelementer forsterker designspråket og understreker MX-5s sportslige og elegante karakter.

 

Opplev helt nye Mazda MX-5 – hvor alt ligger til rette for en dynamisk og inspirerende kjøreopplevelse utover det vanlige.  

  • ”helt nye mazda mx-5” mazda med taket ned “mazda sportsbil” mazda elegant design “mazda karosseristil” kodo design

   Klassisk design

   MX-5 har den klassiske profilen til en lett sportsbil, med åpent tak, tilbakelente seter og et langt panser som strekker seg ut foran deg.

   Den solide holdningen, de elegante linjene og myke konturene uttrykker dynamisk bevegelse og et løfte om ren kjøreglede.


   Klassisk design

  • “mazda MX-5 interiør” mazda MX-5 førersete rød “helt nye mazda MX-5

   Interiørdesign

   Vår interiørdesign fjerner grensene mellom innsiden og utsiden av bilen og skaper en følelse av enhet i helt nye MX-5.

   Trimpanelene øverst på døren er i samme farge som den utvendige lakkfargen, slik at den synes å flyte inn i kupéen.

   Interiørdesign

  • ”helt nye mazda mx-5” mazda skinnratt “mazda ratt” mazda interiør “jinba ittai”

   Sportslige detaljer

   Svart skinnratt med røde sømmer kjennes behagelig å berøre. Formen passer godt i hendene og gir kvikk og enkel styring i svinger.

   Rattbrytere av børstet krom muliggjør betjening med fingertuppene.


   Sportslige detaljer

  • helt nye mazda mx-5 mazda design bak mazda frontdesign kodo design

   Eksteriørdesign

   Muskuløse, høye skuldre og avrundede skjermer bak skaper en følelse av volum, mens hjørner og konturer på sidene skaper et kompakt og gjennomtenkt utseende.

   Ved bruk av rene og enkle linjer har vi økt lengden og dybden i bagasjerommet og skapt en mer praktisk oppbevaringsplass.

   Eksteriørdesign

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.