MX-5 RF SVP

MX-5 RF Launch Edition

Vekker sjåføren i deg

 

Spesialutgaven av Mazda MX-5 er designet som et perfekt uttrykk for vår Jinba Ittai-filosofi, der bil og fører er ett. Kjøregleden har nådd nye høyder.

 

Med det slående elektriske Twin Tone-taket, sporty BBS-lettmetallfelger i gunmetal og RECARO® sportsseter vil spesialutgaven av MX-5 RF stimulere sansene og forsterke den gode kjøreopplevelsen.

 

MX-5 RF Launch Edition er den perfekte kombinasjonen av kjøreglede, komfort og kompromissløs drivstofføkonomi. Kjøredynamikken er ytterligere forsterket med sportsunderstell og Bilstein dempere for optimale kjøreegenskaper. Optimalisert kraftoverføring og lett SKYACTIV-chassis, ideell vektfordeling og lavt tyngdepunkt gjør at spesialutgaven av MX-5 RF ikke bare skiller seg ut fra mengden, den har også unike kjøreegenskaper som sportsbil.

 

De svarte dørspeilene matcher det nedfellbare taket, og fremhever det unike karosseriet. Kontrasten til karosseriet i fargene Soul Red eller Machine Grey er dramatisk og iøynefallende. Innvendig er luksusfølelsen forsterket med karakteristiske premium- og sportsdetaljer.

 

Svart Twin Tone elektrisk tak

17" BBS lettmetallfelger

RECARO® sportsseter med setevarme


Sportslig hjuloppheng med Bilstein støtdempere

Interiørdetaljer i Alcantara® og svarte dørspeil

Egenskaper Oppdag hvorfor denne spesialutgaven gjør så sterkt inntrykkKODO DESIGN

Med sitt slående KODO - Soul of Motion-design formidler Mazda MX-5 RF Launch Edition sine enestående kjøreegenskaper med det lette karosseriet og et eksepsjonelt, dråpeformet kupédesign som lar deg oppleve den intense gleden ved å kjøre i åpen bil. Eksteriøret og interiøret flyter sømløst inn i hverandre og skaper den spesielle Jinba Ittai-følelsen av å være ett med bilen, med inspirerende kjøreopplevelser under alle forhold.

mazda mx-5 RF SVP Kodo Design
mazda mx-5 RF SVP Kodo Design

KODO DESIGN

Med slående KODO - Soul of Motion-design

mazda mx-5 RF SVP Performance

YTELSE

SKYACTIV-teknologi har redefinert effektiviteten, styrken og ytelsen i våre biler.

INFOTAINMENT

Holder kontakten med omverdenen på mer enn én måte.

AVANSERT SIKKERHET

Utviklingen av MX-5 RF har gjort mer enn bare å styrke den rene kjøregleden i denne ikoniske modellen.

Galleri Utforsk de små detaljene fra alle synsvinklerModellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Forbehold om trykk- og skrivefeil.