MX-5 RF

Skjønnhet, komfort, eleganse og stil

 

Utseendet til Mazda MX-5 RF realiserer potensialet til KODO – Soul of Motion-designuttrykk. Perfekt proporsjonert med nydelige fastback-linjer er denne kabriolet sportsbilen en fryd for alle som ser den. 


Takket være det utsøkte takdesignet kan du nyte følelsen av en åpen topp sammen med følelsen av maksimal trygghet og komfort. Interiørdesignet med karosseripanelene som folder seg rundt og fortsetter fra utsiden gir deg en Jinba-Ittai-følelse, en følelse av å være i ett med bilen.

 

KODO – Soul of Motion-design i sin mest sportslige utførelse

TAKUMI-NURI lakk-teknologi

Ny premium metallisk farge - Machine Grey

Aerodynamisk dråpeformet førerhus

 


  • Elegante, flytende linjer

   Elegante, flytende linjer

   Den elegante utformingen av taket til MX-5 RF har sidepaneler som heller elegant ned mot bakenden, samtidig som de også elegant bøyer inn på sidene for å danne et perfekt dråpeformet førerhus rundt føreren. Denne flytende taklinjen smelter sammen med den rette karosserilinjen som løper fra den lave fronten over panseret og videre til bakenden, hvilket gir en elegant fastback-silhuett som garantert vil få folk til å snu seg. 

   Elegante, flytende linjer

  • Luksuriøse interiørdetaljer

   Luksuriøse interiørdetaljer

   Førerplassen i MX-5 er utformet med tanke på komfort for føreren, med alle betjeningselementer plassert i perfekt symmetri. Den myke overflaten og høye kvaliteten på de sorte skinnsetene forsterker interiørstilens avslappende og sofistikerte følelse.

   *Auburn farge er ikke tilgjengelig i alle markeder.

   Luksuriøse interiørdetaljer

  • Nedfellbart fastback-tak i verdensklasse

   Nedfellbart fastback-tak i verdensklasse

   Det nøye gjennomtenkte og vakkert utformede, nedfellbare fastback-taket til MX-5 RF kan felles ned på bare 13 sekunder. De overliggende takpanelene og glasset i bakvinduet glir enkelt og elegant unna og etterlater den bakre delen av taket på plass når toppen er nede. Dette virkelig unike nye design-uttrykket skiller seg ut fra alle andre hardtopp-modeller på markedet.

   Nedfellbart fastback-tak i verdensklasse

  • Nylig utviklet karosserifarge

   Nylig utviklet karosserifarge

   Mazdas TAKUMI-NURI lakk-teknologi oppnår en presis, høykvalitets finish som ser ut som om den er lakkert for hånd. Den fengslende og forlokkende fargen Machine Grey uttrykker skjønnhet, styrke og presisjon. Med den sterke kontrasten mellom lys og skygge, samt en elegant utfyllende finish, gir den inntrykk av at hele MX-5 RF er formet fra en massiv stålblokk.

   Nylig utviklet karosserifarge

  • Kompromissløst romslig bagasjerom

   Kompromissløst romslig bagasjerom

   Våre designere sørget for at MX-5 RF ikke mistet funksjonalitet da de utviklet et nedfellbart fastback-tak som felles ned kompakt og effektivt. Det separate bagasjerommet har samme bagasjekapasitet som soft-top-modellen, uten at det har gått ut over den vakre profilen og den elegante utformingen. Det er plass til to standard kofferter i håndbagasjestørrelse. Et perfekt uttrykk av stil og funksjon.

   Kompromissløst romslig bagasjerom

  • Jinba Ittai - en følelse av harmoni

   Jinba Ittai - en følelse av harmoni

   MX-5 RF bringer utsiden inn og innsiden ut i perfekt harmoni. Ved å viske ut grensene mellom interiør og eksteriør oppnås en enestående følelse av Jinba Ittai - en følelse av harmoni mellom fører og bil. Karosseripanelenes elegante linjer flyter sømløst og uavbrutt inn i kupèen på en luftig måte.

   Jinba Ittai - en følelse av harmoni

  • Rattdesign

   Rattdesign

   Rattet er trukket med førsteklasses skinn med røde sømdetaljer og stilfull satengkrom-finish, og har rattknapper for betjening av musikkanlegget. Rattet er ergonomisk utformet for godt grep, og gir rask og god kontroll på svingete veier.

   Rattdesign

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Forbehold om trykk- og skrivefeil.