CX-5

Opplev den sterke tilknytningen til bilen

 

Vår sikkerhetsfilosofi er basert på forståelse, respekt og tillit til føreren. Og våre designere og ingeniører arbeider sammen for å skape et perfekt førermiljø og kjøreegenskaper på høyt nivå for å gi deg full kontroll. Vi har forbedret chassiset og videreutviklet hjulopphenget ved hjelp av vår nyeste SKYACTIV-teknologi. Resultatet er bedre kjørekomfort enn noen gang. Vi har også oppgradert Mazdas unike G-Vectoring Control. Kjøreegenskapene er sikre og forutsigbare, med den perfekte følelsen av kontroll og Jinba Ittai enhet med bilen. 

 

Mazda CX-5 har våre siste og mest avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier, inkludert Head-up display, som viser viktig kjøreinformasjon på frontruten. Autobrems, Smart City Brake Support med trafikkskiltgjenkjenning (TSR), Adaptiv cruise control, Adaptive LED-hovedlys og mange andre innovative sikkerhetsfunksjoner som gir deg større trygghet under alle kjøreforhold, og en avslappende reise for hele familien. 

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   Skyactiv-Vehicle Dynamics sørger for at Mazda CX-5 fungerer harmonisk sammen med føreren for økt kjøreglede, G-Vectoring Control Plus er en av de menneskesentrerte tekniske løsningene. Når du styrer justeres dreiemomentet fra motoren for å optimalisere belastningen på hvert enkelt dekk. Fordi SUV-ens tyngdepunkt er høyere, er fordelene merkbare. Styringen er presis, kjøreegenskapene er forbedret og passasjerene nyter godt av en mykere og mer komfortabel kjøreopplevelse. 

   G-Vectoring Control

  • i-ACTIV firehjulsdrift

   i-ACTIV firehjulsdrift

   Mazda i-ACTIV AWD-system gir deg bedre kontroll under akselerasjon, svinging og bremsing, og håndterer glatte veiforhold. Systemet sender det riktige dreiemomentet til bakhjulene for å gi bedre veigrep og en stabil og sikker kjøreopplevelse. i-ACTIV firehjulsdrift benytter 27 sensorer og griper inn kun når du trenger det. Systemet justerer effekten 200 ganger per sekund for å gi deg den trygge følelsen.

   i-ACTIV firehjulsdrift

  • SKYACTIV-KAROSSERI og SKYACTIV-CHASSIS

   SKYACTIV-KAROSSERI og SKYACTIV-CHASSIS

   Lettere biler styrker kjøregleden og sparer drivstoff. Mazda CX-5s Skyactiv-karosseri er et av de sikreste og letteste karosseriene i sin klasse. Forbedringer av hjulopphenget, isolasjonen og Skyactiv-chassis bidrar til en stillere, mer raffinert og komfortabel kjøreopplevelse.

   SKYACTIV-KAROSSERI og SKYACTIV-CHASSIS

  • Head-up display i farger

   Head-up display i farger

   Se viktig kjøreinformasjon med ett blikk. Vårt innovative Head-up display er enkelt å lese i farger, og viser bilens hastighet og detaljert navigasjon med veivisning. Tilgjengelig med navigasjon og i-ACTIVSENSE sikkerhetsvarsler, projisert direkte på frontruten slik at du kan konsentrere deg om det som skjer på veien.

   Head-up display i farger

  • Skyactiv-motorer og Girkasser

   Skyactiv-motorer og Girkasser

   Med Skyactiv-teknologi får du det beste fra to verdener: enestående ytelser og lavt drivstofforbruk. Våre ingeniører utviklet en banebrytende teknikk for utvikling av unike Mazda-motorer. Hvert eneste element i bilen, fra karosseri og chassis, til motorer og girkasser, har gjennomgått en fordomsfri revurdering for å forbedre effektiviteten og maksimere kjøredynamikken. Du kan lene deg tilbake og fokusere på den rene kjøregleden.


   Skyactiv-motorer og Girkasser

  • Adaptive LED-hovedlys

   Adaptive LED-hovedlys

   Du trenger ikke å dimme fjernlysene for møtende biler. Mazda CX-5s Adaptive LED-hovedlys gjør dette automatisk og gir utmerket sikt selv på de mørkeste veier. Ved kjøring på motorvei rettes mer lys oppover for å lyse opp veiskilt og potensielle farer på et tidligere tidspunkt. 

    

   Adaptive LED-hovedlys

  • Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)

   Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)

   Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)

    

   Vår Trafikkskiltgjenkjenning (TSR) har et foroverrettet kamera som oppdager fartsgrenser, enveiskjøring og stoppskilter, og viser informasjonen på frontruten. Hvis du overskrider fartsgrensen blir du varslet med lyd og visuell varsling.

   Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)

  Hva er G-Vectoring Control? Vitenskapen bak intuitiv kjøring

  Vi bygger inn lyden av ro En raffinert kjøreopplevelse

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til markedsspesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den aktuelle modellen.