CX-5

Førsteklasses design og håndverk

 

Mazda CX-5 med KODO-design har et utseende som formidler skjønnhet og energi. Stylingen fra front til bakenden skaper et spennende inntrykk av kraftig moment forover, av ren smidighet og fart. For å fremheve SUV-ens markerte kurver har Mazda utviklet den nye fargen Soul Red Crystal, med den unike lakkteknologien Takumi Nuri, og skapt en farge som er livlig og gir en unik dybde.

 

Den høye kvaliteten i den menneskeorienterte kupeen skaper en følelse av åpenhet, integrasjon og førsteklasses komfort for alle som sitter i bilen. Det gode håndverket går igjen overalt. Det romslige, luksuriøse interiøret er bygget rundt føreren med ergonomiske kontroller og nytt ratt, slik at du kan nyte den gode komforten og føle at du har full kontroll. Passasjerene vil umiddelbart føle seg avslappet i de dype og behagelige setene, som kan felles ned på lange kjøreturer. Alle kan nyte det premium lydanlegg fra Bose® med 10 høyttalere (tilgjengelig på Optimum) og MZD Connect, vårt avanserte infotainmentsystem.

  • Bygget rundt føreren for bedre og sikrere kjøring

   Designet og bygget rundt føreren

   Hos Mazda tar vi alltid utgangspunkt i deg som føreren og den mest naturlige plasseringen av setene, pedalene, kontrollene og rattet for å skape en følelse av Jinba Ittai, bil og fører i ett.

    

   Med forbedret aerodynamikk og isolasjon for å holde støyen ute, får dine passasjerer det like komfortabelt og avslappende i baksetet som du har det bak rattet.

    

   Designet og bygget rundt føreren

  • Få frem skjønnheten med Soul Red Crystal

   Få frem skjønnheten med Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal er en ny farge som fremhever de vakre formene og teksturene i KODO-designet i nye CX-5. Soul Red Crystal er en videreutvikling av vår originale, ikoniske Soul Red, som forsterker livligheten, dybden og glansen i karosseriet når det beveger seg mellom lys og skygge, takket være tre lag med vår Takumi Nuri-teknologi.

   Få frem skjønnheten med Soul Red Crystal

  • Nedfellbare og oppvarmede bakseter

   Nedfellbare og oppvarmede bakseter

   Passasjerene i baksetet kommer aldri til å ønske at de satt foran. De nye setene er helt redesignet, og er dypere og mer omsluttende for utmerket komfort. Setene kan felles ned for å slappe av på lange kjøreturer.  (Oppvarmede bakseter tilgjengelig på Optimum).

   Nedfellbare og oppvarmede bakseter

  • Sportslige lettmetallfelger

   Sportslige lettmetallfelger

   Den lave, elegante og velproporsjonerte formen, sportsligheten og finessene til nye Mazda CX-5 forsterkes med 19-tommers lettmetallfelger.


   Sportslige lettmetallfelger

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect gjør det lett å holde kontakten med din verden samtidig som du nyter kjøreturen, og forsterker Jinba Ittai-følelsen av å være ett med nye Mazda CX-5.

    

   Bruk den lett tilgjengelige berøringsskjermen på 7 tommer eller den intuitive HMI Commander-knappen til å navigere og kommunisere. Du kan enkelt høre på DAB-radio eller nettradio og koble til telefonen slik at du kan holde kontakten med omverden. 

   MZD Connect

  Bil og fører i perfekt harmoni Du kjører aldri alene

  Når du kjører en Mazda, kjører du aldri alene. Bil og fører i perfekt harmoni. Som hest og rytter, vi kaller det Jinba Ittai. Vi tror det er morsommere å kjøre bil når man føler seg i ett med bilen. Vi gjør det på vår måte, for det handler om mye mer enn å komme seg fra A til B. Skjønnhet gjennom substraksjon. Et rent intuitivt forhold som skaper et bånd som ikke kan beskrives. Sammen er vi sterkere. Vi kjører aldri alene. Vi kjører sammen.

  Kodo designfilosofi Kunst i bevegelse

  Vi har sterk tro på det japanske prinsippet om at mindre er mer, og målet med nye CX-5 var å lage en enkel, men elegant form. Bilens sofistikerte og muskuløse karosseri fremhever vårt hittil mest avanserte design, og bilen skaper inntrykk av én ren bevegelse fra forrest til bakerst. Resultatet er en bil som kombinerer funksjonelle og robuste SUV-egenskaper med det vi mener er et levende kunstverk. Oppdag mer

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.