CX-5

Et interiør med eksklusive detaljer

 

Mazda CX-5 er vår mest avanserte SUV, innvendig og utvendig. Den menneskesentrerte kupeen gir en åpen romfølelse, med eksklusive detaljer og komfort. Alle detaljer er preget av KODO-design, fra elegante trepaneler til seter i Nappa-skinn. Følelsen av romslighet og kvalitet forsterkes av rammeløst innvendig speil, premium tak i svart, ratt med sømmer og kromring. Kjøregleden forsterkes med MZD Connect, vårt innovative infotainmentsystem.

 

De dristige og sanselige designelementene forsterkes med vår signaturfarge, Soul Red Crystal, som benytter Mazdas Takumi Nuri lakkteknologi. KODO-design formidler skjønnhet og energi med et formål og personlighet, og gjør Mazda CX-5 til en SUV som føler seg hjemme ved konserthuset og på høyfjellet. Du velger opplevelsen. Alle er spesielle.

 

  • Bygget rundt deg for bedre og tryggere kjøring

   Bygget rundt deg for bedre og tryggere kjøring

   I Mazda starter vi alltid med føreren og den mest naturlige plasseringen av sete, pedaler, betjeningselementer og ratt. Når du føler deg komfortabel blir kjøregleden med Jinba Ittai forsterket. Passasjerene får like stort utbytte av kjøringen som deg. Aerodynamikken og isolasjonen demper støy og kupeen blir et komfortabelt sted for avslapning, både i baksetet og bak rattet.

   Bygget rundt deg for bedre og tryggere kjøring

  • Bring frem karosseriet design med Soul Red Crystal

   Sporty nydelig SUV i fargen Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal fremhever karosseriets former og elementene i KODO-design på Mazda CX-5. Soul Red Crystal er utviklet fra vår originale og ikoniske Soul Red Metallic, med mer intens livlighet, dybde og glød, takket være vår Takumi Nuri-teknologi med tre lakklag.

   Sporty nydelig SUV i fargen Soul Red Crystal

  • Eksklusivt interiør

   Eksklusivt interiør

   Du trenger bare kaste et blikk på interiøret i Mazda CX-5 for å oppfatte håndverkskvaliteten og de fine detaljene i materialer av høy kvalitet. Her finner du trepaneler og seter i Nappa-skinn som bidrar med komfort og stil. 

   Eksklusivt interiør

  • Sportslige lettmetallfelger

   Sportslige lettmetallfelger

   Velproporsjonerte 19-tommer lettmetallfelger gir et sporty utseende.

   Sportslige lettmetallfelger

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect gjør det enkelt å være tilkoblet til nettet i Mazda CX-5 og nyte kjøringen samtidig. 

   Bruk den enkle 7-tommers berøringsskjermen i farger, talestyring eller den intuitive dreieknappen for HMI Commander til navigasjon og til å kommunisere. Du kobler til telefonen og holder kontakten via sosiale medier eller tekstmeldinger. Det er enkelt å høre på DAB-radio og nettradio.

   MZD Connect

  Kodo designfilosofi Kunst i bevegelse

  Som tilhengere av det japanske prinsippet om at ‘mindre er mer’, var målsettingen for Mazda CX-5 å skape en enkel men elegant form. Som vår mest sofistikerte design til nå, uttrykker dette raffinerte og kraftfulle karosseriet én ren bevegelse fra fronten til bakparten, med et kraftfullt uttrykk av fart. Resultatet er en bil som kombinerer funksjonen og det robuste uttrykket i en SUV med det vi opplever som et stykke kunst. Oppdag mer

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til markedsspesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den aktuelle modellen.