CX-5

Kjøreglede på alle underlag, i all slags vær

 

Mazda CX-5 er designet rundt føreren og tilfører nye dimensjoner til kjøregleden. Med i-ACTIV AWD sikrer du deg optimalt grept og bedre kontroll uansett vær, slik at du kan kjenne deg trygg og fokusere på kjøregleden.  

 

Eksteriørets moderne KODO-design og enestående håndverk kommer tydelig frem i den livlige fargen Soul Red Crystal, mens den romslige og menneskeorienterte kupéen er stille og nøye konstruert for best mulig komfort og glede for både deg og passasjerene.

 

De avanserte i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologiene forsterker kjøregleden ytterligere. Adaptiv cruise control, autobrems og head up display med trafikkskiltgjenkjenning bidrar til at alle kan slappe av og nyte kjøreturen. Mazda CX-5 er perfekt for både lange og korte turer med familie og venner. Det skal helt enkelt være gøy å kjøre bil. 


Premium Soul Red Crystal karosserifarge

Aktivt head-up display med trafikkskiltgjenkjenning

Interiør som er designet rundt føreren

Bedre styring og kjøreegenskaper med G-Vectoring-kontroll

i-ACTIV firehjulsdrift (AWD)

Topphastighet: 208 km/t*

Akselerasjon: 100 km/t på 9,0 sekunder*

Drivstofforbruk: 5,0 - 6,8 l/100 km**

CO2-utslipp: 132 - 159 g/km**

 

* Tallene gjelder nye Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 HK) AWD, 6 manuelt gir

** Minimums- og maksimumsverdier 

car
car

upquote Optimalt grep uansett vær og underlag. downquote

Design

Hos Mazda går design og ingeniørkunst hånd i hånd for å skape kjøreglede og et sterkt bånd mellom bil og fører. Nye Mazda CX-5 er et resultat av KODO-design, og er full av energi og bevegelse med bedre aerodynamikk, ytelse og kjøreegenskaper. Soul Red Crystal er en livlig, ny lakkfarge med den vakre dybden og finishen man kjenner fra mesterlig håndverk. Den nye fargen understreker bilens KODO-design med sin ekstraordinært livfulle energi.

Ytelse

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS gjør at helt nye Mazda CX-5 fungerer i harmoni med deg, og gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Vårt innovative G‑Vectoring Control-system gir mer presis styring og mer presise og sofistikerte kjøreegenskaper. Den menneskeorienterte teknologien justerer motorens dreiemoment for perfekt belastning på hvert hjul. Dette gir fordeler du legger merke til, fordi en SUV har høyere tyngdepunkt enn vanlige biler. Styringen er presis, kjøreegenskapene er forbedret og passasjerene kan nyte en jevnere og mer komfortabel kjøretur.

iACTIV AWD

Våre intelligente i-ACTIV AWD-sikkerhetsteknologier er også en del av vårt ønske om å knytte føreren til bilen. 27 sensorer foretar mer enn 200 justeringer per sekund for å hjelpe føreren å gjenkjenne potensielle farer, unngå kollisjoner der det er mulig og redusere omfanget av kollisjoner som ikke kan unngås.

Avansert Sikkerhet

Mazdas tilnærming til sikkerhet omfatter ikke bare førsteklasses beskyttelse for deg og passasjerene. Våre avanserte i-ACTIVSENSE-sikkerhetsteknologier skaper i tillegg Jinba Ittai-kjøreglede. Kameraer og sensorer gir trygghet og identifiserer farer tidlig for å redusere risikoen for ulykker, slik at du kan nyte kjøreturen. Nye Mazda CX-5 er utstyrt med nyeste Mazda Radar Cruise Control og aktivt kjøredisplay i farger med trafikkskiltgjenkjenning, som viser fartsgrenser og andre trafikkskilt i frontruten, slik at du har all informasjon du trenger for å være trygg.

Farger Se fargeutvalget fra flere sider

Galleri Utforsk de små detaljene fra alle synsvinkler

Kodo Design

Lær hvordan Mazda lager biler som legemliggjør livets dynamiske skjønnhet

Finn ut mer

Sikkerhet

Vår avanserte i-ACTIVSENSE-teknologi sørger for at du er trygg på veien, slik at du kan lene deg tilbake og nyte kjøreturen

Finn ut mer

Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil.