Mazda CX-3 2018

Skjønnhet i bevegelse med KODO-design

 

Med sin godt balanserte KODO-design, utpregede linjer og sportslige uttrykk er oppdaterte Mazda CX-3 en tidsriktig crossover for aktive og mennesker som elsker en dynamisk stil og utpreget design. Den tar seg spesielt godt ut i den ny fargen Soul Red Crystal.

 

Fra den markerte frontgrillen og kromdetaljene, til 18” lettmetallfelger, vindusstolper i blank svart og LED-lykter bak, uttrykker Mazda CX-3 energi og skjønnhet i bevegelse, også når den står parkert. Våre eksepsjonelle håndverksmestre har valgt ut de fineste kvalitetsmaterialene. Det gir større eierglede og kjøreglede, og den spesielle følelsen av enhet med bilen.

  • Neste generasjon KODO-design

   KODO-design

   Oppdaterte Mazda CX-3 er videreutviklet med KODO-design, som gir et enda mer utsøkt og moderne uttrykk. Den utpreget sportslige profilen har mange fine detaljer, fra den markerte grillen med åtte horisontale lister, til LED-lyktene bak. Alle elementer understreker signaturvingens design og karosseriets skarpe og strømlinjeformede konturer, komplettert med 18” lettmetallfelger.

   KODO-design

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal er en ny farge som fremhever karosseriets KODO-design på Mazda CX-3 på en fremragende måte. Soul Red Crystal er utviklet fra vår originale og ikoniske Soul Red Metallic, med mer intens livlighet, dybde og glød, takket være vår TAKUMINURI-teknologi med tre lakklag.

   Soul Red Crystal

  • Håndverkskvalitet i interiøret

   Interiørhåndverk

   Kupeen er designet med et uttrykk av ro og komfort, uten distraherende elementer, slik at du kan fokusere på å nyte kjøringen. Gjennomtenkt bruk av farger og materialer gir en følelse av enhetlig harmoni. Rike gråtoner på dashbord og i dørpaneler, med suede-finish* som skaper en eksklusiv atmosfære. 

    

   *Standard med skinnseter

   Interiørhåndverk

  • Seter i helskinn

   Skinnseter

   Skinnsetene* i svart eller hvitt med elektrisk setejustering er perfekt koordinert med fargene i interiøret. Den spesielle, dype gråtonen på dashbordet og i dørpanelene fremhever kvaliteten i detaljene og styrker følelsen av kvalitet.

    

   *Tilgjengelig på Optimum

   Skinnseter

  • Fleksibelt interiør

   Fleksibelt interiør

   Lang weekendtur? Planlegger du storinnkjøp? Tidenes ferie? Mazda CX-3 er svært allsidig, og kan håndtere de aller fleste oppgaver som dukker opp i din varierte livsstil. Når du trenger mer bagasjeplass, kan du splitte baksetet 60/40 og legge det ned flatt slik at du får med deg alt. Du kan bare begynne å pakke.

   Fleksibelt interiør

  • 18” lettmetallfelger

   18” lettmetallfelger

   Stylingen av karosseriet med KODO-design er styrket med de nyeste 18” lettmetallfelgene. Felgene har buede eiker med bredde som øker utover mot fra sentrum mot felgkanten. Eikene ser lengre ut og felgene ser større ut, med et uttrykk av bevegelse og dybde. De skinnende flatene på eikene står godt mot karosseriets kromdetaljer. 

    

   18” lettmetallfelger

  • Frontgrill

   Frontgrill

   Mazda CX-3 har fått et skarpere design og frontgrill med åtte horisontale lister, parvis smale og brede. Grillen understreker de skarpe karosseriformene og formidler et modent uttrykk med større dybde og kvalitet.

   Frontgrill

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Inkludert utstyr avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om trykk- og skrivefeil. 

   

  Kombinerte CO2-utslippsverdier*:
  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 121 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD 

  140 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 121 hk 6-trinns automatisk girkasse 2WD

  160 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 150 hk 6-trinns manuell girkasse AWD 

  152 g/km for 2.0 SKYACTIV-G bensin 150 hk 5-trinns automatisk girkasse AWD 

  114 g/km for 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 hk 6-trinns manuell girkasse 2WD 

  126 g/km for 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 hk 6-trinns manuell girkasse AWD 

  137 g/km for 1.8 SKYACTIV-D diesel 115 hk 6-trinns automatisk girkasse AWD

  *Biler blir homologert i samsvar med den nye typegodkjenningsprosedyren WLTP Forordning (EF) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For å gi sammenlignbarhet er referanseverdiene NEDC-verdier som er fastsatt i tråd med implementert forordning (EF) 2017/1153.

  Det oppgitte drivstofforbruket er hentet fra offisielle EU-godkjente testresultater som har fremkommet gjennom laboratorietesting. Tallene er oppgitt kun for sammenligningsformål og vil kanskje ikke gjenspeile verdiene ved vanlig kjøring.