CX-5 kommer snart

Nye Mazda CX-5 kommer snart

Nye dimensjoner innen kjøreglede

Nye Mazda CX-5 er stilfullt og vakkert balansert med premium KODO-design, og er like spennende og komfortabel for både føreren og passasjerene.

Nye dimensjoner innen kjøreglede

Nye Mazda CX-5 er stilfullt og vakkert balansert med premium KODO-design, og er like spennende og komfortabel for både føreren og passasjerene.

Den er designet og bygget for å fremheve kjøreglede. Vi kaller det Jinba-Ittai. Nå er kjøregleden enda bedre, med G-Vectoring-kontroll som gjør styringen og kjøreegenskapene mer presise, for uanstrengt og kontrollert kjøring.

Føreren i fokus

Alle detaljer i interiøret er utformet for å skape en følelse av naturlig passform tilpasset føreren. Alt i kupéen, fra dørhåndtak til seter, er designet slik at bilen og føreren utfyller hverandre perfekt.

Føreren i fokus

Alle detaljer i interiøret er utformet for å skape en følelse av naturlig passform tilpasset føreren. Alt i kupéen, fra dørhåndtak til seter, er designet slik at bilen og føreren utfyller hverandre perfekt. Interiøret gir en herlig følelse av kvalitet og utmerket håndverk.

Avansert sikkerhet

Mazda ønsker at alle skal nyte kjøreturen med maksimal trygghet under alle omstendigheter. Derfor er nye Mazda CX-5 utstyrt med firehjulsdriftsystem som maksimerer kjøreegenskapene under alle værforhold, mens i-ACTIVSENSE avanserte sikkerhetsteknologi holder deg og dine passasjerer...

Avansert sikkerhet

Mazda ønsker at alle skal nyte kjøreturen med maksimal trygghet under alle omstendigheter. Derfor er nye Mazda CX-5 utstyrt med firehjulsdriftsystem som maksimerer kjøreegenskapene under alle værforhold, mens i-ACTIVSENSE avanserte sikkerhetsteknologi holder deg og dine passasjerer trygge under nær sagt alle kjøreforhold. Sikkerhetsteknologien inkluderer blant annet Mazda Radar Cruise Control (MRCC), Adaptive LED frontlykter (ALH) og Avansert Smart City Brake Support (Advanced SCBS) med forgjengergjenkjenning.

Head-up display

Head-up displayet i nye Mazda CX-5 sikrer at viktig informasjon som hastighet, navigasjonsanvisninger, trafikkskilt og varsler fra Mazdas avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier blir bekvemmelig vist i neder del av synsfeltet.

Head-up display

Head-up displayet i nye Mazda CX-5 sikrer at viktig informasjon som hastighet, navigasjonsanvisninger, trafikkskilt og varsler fra Mazdas avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier blir bekvemmelig vist i neder del av synsfeltet. Dette reduserer behovet for å bevege blikket eller hodet og gir en tryggere og sikrere kjøring med enda bedre harmoni mellom bil og fører.

Hold meg oppdatert

Gi deg selv et forsprang. Registrer deg

Hold meg oppdatert

Gi deg selv et forsprang. Registrer deg for å finne ut mer om den nye mellomstore SUV-en Mazda CX-5 og den nye dimensjonen innen kjøreglede.

Design

Bruken av KODO-design i nye Mazda CX-5 bidrar til en kraftfull følelse av raffinement og styrke.

Design

Bruken av KODO-design i nye Mazda CX-5 bidrar til en kraftfull følelse av raffinement og styrke. Det elegante premium-eksteriøret fremheves av den nye fantastiske fargen Soul Red Crystal og den romslige, førersenterte kupeén gir en komfortabel kjøreopplevelse og optimal kjørestilling. Perfekt utformet, til glede for alle.

CX-5
CX-5

Teknologi

Nye Mazda CX-5 er like spennende å sitte på med, som den er å kjøre. Alle aspekter av Mazdas avanserte SKYACTIV-teknologi er videreutviklet for en ypperlig kjøreopplevelse.

Teknologi

Nye Mazda CX-5 er like spennende å sitte på med, som den er å kjøre. Alle aspekter av Mazdas avanserte SKYACTIV-teknologi er videreutviklet for å gi ypperlig kjøreopplevelse og enestående kjøreegenskaper. Bruk av G-Vectoring-kontroll har gitt nye Mazda CX-5 bedre styring og kjøreegenskaper. Den leveres også med avansert teknologi, inkludert i-ACTIVSENSE sikkerhetsfunksjoner og MZD Connect infotainment- og kommunikasjonssystem.

Ytelse

Når man kjører nye Mazda CX-5 åpnes en helt ny dimensjon av kjøreglede, og samhørigheten mellom bilen og føreren er sterkere enn noen gang.

Ytelse

Når man kjører den nye Mazda CX-5, åpnes en helt ny dimensjon av kjøreglede, og samhørigheten mellom bilen og føreren er sterkere enn noen gang.

Mazdas innovative SKYACTIV-motorer gir enestående ytelse og drivstofføkonomi. Helt nye Mazda CX-5 SKYACTIV-G er utstyrt med 2.0 og 2.5 bensinmotorer som gir uanstrengt kraft, matchet av en SKYACTIV-D 2.2 dieselmotor som gir stillere og mer raffinert akselerasjon.

CX-5
CX-5

Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til markedsspesifikasjoner. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen.