Helt nye Mazda6 kommer snart

Kvalitet er en følelse

Med nye Mazda6 har vi tatt vår lidenskap for biler til et nytt nivå og bygget en bil helt uten kompromisser. Avansert teknologi, stilfull og sportslig KODO-design og med et helt nytt og oppgradert interiør. Mer premiumfølelse en noen gang.

Hold meg oppdatert

Nye Mazda6 kommer snart. Er du interessert i å bli oppdatert om nyheter fra Mazda, skriv inn opplysningene dine og få siste nytt.

DESIGN

Nye Mazda6 er sporty og stilfull, har en lavere profil med markante linjer, slanke LED-hovedlys og en karakteristisk grill. Den stilfulle designen og karakteren forsterkes av håndverkskvaliteten i TAKUMI‑NURI, Mazdas høykvalitets lakkeringsteknologi, som gir liv til vår KODO-design.

DESIGN

Nye Mazda6 er sporty og stilfull, har en lavere profil med markante linjer, slanke LED-hovedlys og en karakteristisk grill. Den stilfulle designen og karakteren forsterkes av håndverkskvaliteten i TAKUMI‑NURI, Mazdas høykvalitets lakkeringsteknologi som gir liv til vår KODO-design. Bilen er bygget rundt deg, og det nye interiøret har nydesignet eleganse med semsket finish*, luksuriøse trematerialer* og skinn*. Alle premium-detaljer styrker komforten og kjøregleden.
*kan være ekstrautstyr på Optimum

TEKNOLOGI

Nye Mazda6 er bygget for gode kjøreopplevelser uansett hvor du skal, tid på døgnet eller værforhold. Våre i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier fungerer harmonisk sammen for å gi økt oppmerksomhet på omgivelsene. Du kjører med bedre sikkerhet ...

TEKNOLOGI

Nye Mazda6 er bygget for gode kjøreopplevelser uansett hvor du skal, tid på døgnet eller værforhold. Våre markedsledende i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier fungerer harmonisk sammen for å gi økt oppmerksomhet på omgivelsene. Du kjører med bedre sikkerhet og større kjøreglede enn noen gang. Nye Mazda6 gir deg en komfortabel følelse av oversikt med head-up display som projiserer informasjon på frontruten, Adaptiv Cruise Control som justerer bilens hastighet automatisk når fartsgrensen skifter, og en skjerm med 360° visning* for fullstendig oversikt rundt bilen. MZD Connect er nå oppgradert med 8” HD-skjerm.

YTELSE

En bil som er bygget for stor kjøreglede uten kompromisser. Vi utfordrer konvensjonene for å tilby deg fremragende kjøreytelse med god drivstofføkonomi. Vår videreutviklede SKYACTIV-TEKNOLOGI

YTELSE

En bil som er bygget for stor kjøreglede uten kompromisser. Vi utfordrer konvensjonene for å tilby deg fremragende kjøreytelse med god drivstofføkonomi. Vår videreutviklede SKYACTIV-TEKNOLOGI bidrar til en smidigere og mer behagelig kjøreopplevelse og sportslige ytelser med stor kjøreglede. Gled deg over imponerende krefter og smidighet i en meget godt støydempet kupé.