Mazda MX-5 RF

Helt nye Mazda MX-5 RF - kommer snart!

 

Mazda MX-5 RF hadde sin verdenspremiere på New York International Auto Show tidligere i år. RF står for «retractable fastback» og er ny retning for Mazda når det gjelder design av åpen sportsbil. Samtidig følger nye Mazda MX-5 RF i fotsporene til den tidligere versjonen med elektrisk
nedfellbart tak, som kalles for retractable hardtop. 

 

Mazda MX-5 RF har en taklinje som går helt ned til bilens bakre del. Når taket og bakruten er

nedfelt har den fremdeles beholdt området fra fra C-stolpen og bakover, det samme gjelder
takbuen mellom begge sidene. Det elektrisk nedfellbare taket håndteres med et enkelt trykk på en knapp og taket kan felles ned eller opp i hastighet på opptil 10 km/t. På tross av sitt slanke design har Mazda MX-5 RF like stort bagasjerom som soft-top modellen.

 

 

Nøkkelegenskaper ved MX-5 RF:

  • Helt ny farge: Machine Gray
  • Sammenleggbar hardtopp, åpnes på 13 sekunder
  • Taket kan åpnes/lukkes under kjøring i opptil 10 km/t

 

Tilgjengelige SKYACTIV-G-motorer:

  • 1.5 SKYACTIV-G-motor, 131 hk
  • 2.0 SKYACTIV-G-motor, 160 hk med i-Stop og i-Eloop

 

Mazda MX-5 RF er synonymt med kjøreglede.

 

Med perfekt  balanserte proporsjoner, utnytter Mazda MX-5 RF det beste innen KODO - Soul of Motion-design. Den har allerede blitt belønnet med den fineste utmerkelsen fra Red Dot Design Award - best of the best. Det nye nedfellbare taket gir bilen en helt ny profil uansett om taket er nedfelt eller oppe. Nye Mazda MX-5 retrabtable fastback er en bil som nytes, uansett årstid.  

 

MX-5 RFs kvikke og spreke natur gjør den morsom å kjøre, og takket være Mazdas SKYACTIV-teknologi gir den maksimal drivstoffeffektivitet og minimale utslipp.

Hold meg oppdatert

SKYACTIV-drivverk

Hver eneste lille del av Mazda MX-5 RF er blitt finjustert. SKYACTIV-G-motoren gir øyeblikkelig responsiv og uanstrengt kraft med et lite pedaltrykk. Dens dype, hese brøl lyder like bra som det føles, men likevel gir den lavere utslipp og bedre drivstofføkonomi.

 

Sammenleggbar hardtopp

Den sammenleggbare hardtoppen på Mazda MX-5 RF er velfundert og vakkert sammensatt ved bruk av det bølgende designtemaet, KODO - Soul of Motion. Dette avanserte taket kan leveres med farger i to sjatteringer og kan åpnes under kjøring (opptil 10 km/t). Det tar bare 13 sekunder før du kan føle den oppfriskende strømmen med frisk luft, som nettopp er litt av grunnen til at det er gøy å kjøre sportsbil.

 

MZD Connect

Mazdas infotainmentsystem, MZD Connect , lar deg til enhver tid holde forbindelsen med verden utenfor, og bekrefter at det ikke ble gått på kompromiss med noe da denne ikoniske bilen ble laget. 

Mazda MX-5 RF


Modellfargene kan variere mellom land