smarttelefon tilkobling mazda

Få en bedre kjøreopplevelse

 

MZD Connect gir føreren absolutt kontroll og dekker dagens tilkoblingsbehov, samtidig som føreren kan holde oppmerksomheten på veien. Gjør det du trenger å gjøre uten å bli distrahert, og juster bilens kommunikasjons- og navigasjonsinnstillinger mens du fokuserer på kjøregleden. Det er det perfekte uttrykket for Jinba Ittai.

 

Talestyring, Mazdas HMI Commander og betjeningsknapper på rattet gir deg tilgang til funksjoner, tjenester og apper på smarttelefonen din, mens du holder oppmerksomheten på veien. Bruk funksjonene i favorittappene dine med smarttelefon-integrering i MZD Connect.

 

Apple CarPlay™ er tilgjengelig for alle Mazda-modeller som er utstyrt med MZD Connect. Ta kontakt med din forhandler hvis du vil kjøpe og installere denne programvarefunksjonen i din Mazda. MZD Connect systemet er også forberedt for Android Auto™, men dette kan ikke brukes før Google lanserer dette i Norge. (Mer informasjon om dette kommer). 

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™ er en smartere og sikrere måte å bruke iPhone på når du kjører. Få enkel tilgang til Apple Music, Maps, Messages, og ring telefonsamtaler med Siri eller via bilens HMI Commander og berøringsskjermen.

Apple, iPhone og Siri er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Apple CarPlay er et varemerke for Apple Inc.


Android og Android Auto er varemerker for Google LLC.