mazda services

Hvorfor bruke en Mazda-forhandler til å utføre service på din bil?

 

Hos Mazda bryr vi oss ikke bare om bilen, men også om deg - kunden vår. Å få service utført hos en Mazda-forhandler betyr at du får profesjonell service til konkurransedyktige priser. For bilen din betyr det at den er morsom å kjøre, trygg, sikker og med god bruktbilverdi. 

 

Oversiktlige priser

Kundeveileder vil sammen med deg gå gjennom innholdet i servicen før arbeidet igangsettes - du får ingen overraskelser da du vet prisen på forhånd - inkludert deler, oljer, væsker og MVA. Etter service vil teknikeren også informere deg om hvilke service- og vedlikeholdsbehov som kan oppstå i fremtiden.

 

Kunnskap, verktøy og informasjon

Alle våre verksteder følger vårt omfattende opplæringsprogram og har kompetanse, erfaring og spesialverktøy som skal til for å gi din Mazda nødvendig service. I tillegg har autoriserte Mazda-verksteder tilgang til all informasjon som gjelder spesifikt for din bil. Når du benytter et autorisert Mazdaverksted til service og reparasjoner vil bilen fortløpende oppgraderes og forbedres i henhold til informasjon og kampanjer iverksatt fra fabrikk. I dagens biler finnes en rekke datamaskiner som styrer ulike funksjoner. I likhet med alle andre datamaskiner, trenger de å få oppdatert programvaren fra tid til annen. Hver gang du tar service hos oss gir vi deg fri oppdatering av programvaren på bilen din der det er relevant. Det betyr at din Mazda kan bli litt bedre hver gang du tar service hos oss. Ved å benytte et autorisert Mazda-verksted sikrer du at det kun benyttes Mazda-originale deler på bilen din og din Mazda vil forbli en Mazda også etter utført service. 

 

Digital Servicebok

Din bil er sikret med Digital Servicebok. Det vil si at informasjon om vedlikehold lagres digitalt, sikkert og effektivt. Du vil få en oppdatert utskrift av servicedokumentet etter hvert verkstedbesøk, sjekk gjerne at navn og adresse er korrekt oppført. På denne måten unngås falske registreringer, det høyner bruktbilverdien og betyr dessuten at du alltid kan få din bils totale servicehistorikk på et øyeblikk.

 

Mazda Veiassistanse

 Hver gang du utfører foreskrevet service hos en autorisert Mazda-forhandler i Norge vil du få 12 måneders Mazda Veiassistanse inkludert i serviceprisen. Ved å følge foreskrevet vedlikeholdsprogram hos en autorisert Mazda-forhandler vil deres bil være dekket av Mazda Veiassistanse i inntil 10 år fra registreringsdato. Det er ingen egenandel på tjenesten så dette er en ren gode for deg hvis du benytter oss til servicearbeide. Tjenesten gir deg hjelp hjemme eller ute på veien året rundt, døgnet rundt, hvis uhellet skulle være ute eller et problem skulle oppstå. Vi hjelper deg til nærmeste autoriserte Mazda verksted, bistår med leiebil i inntil 5 dager ved behov, eller transporterer deg dit du skal. Detaljer om Mazda veiassistanse finner du i eget avsnitt.

 

En Mazda service som passer deg

Når du bestiller din neste service, vil våre forhandlerne sørge for å sette opp en time som passer inn i dine planer.  Trenger du alternativ transport mens bilen er på service vil forhandler være behjelpelig med dette.

 

Det er det vi kaller service. Det gjør vel du også?

Oppdag My Mazda

My Mazda er en personlig tilpasset eierskapsplattform for private Mazda-eiere. Der kan du oppbevare alle viktige dokumenter i forbindelse med ditt eierskap på samme sted som brukermanualer, servicehistorikk og serviceplaner, instruksjonsfilmer og garnatiinformasjon. Tjenesten er tilgjengelig på web og som mobil-app. 

 

Finn ut mer