speedometer

Digital Servicebok

 

Vanligvis finner man informasjon om utført service stemplet inn i et papirhefte. Vi hos Mazda har utviklet digital servicebok - en sikker database online hvor din totale servicehistorikk er lagret. Hvorfor gjør vi dette?

 

Det øker verdien

Din digitale servicehistorikk inneholder detaljert informasjon om service og inspeksjoner som er foretatt på din bil. En oppdatert servicebok øker bilens bruktbilverdi fordi kjøperen enkelt kan sjekke den pålitelige og nøyaktige servicehistorikken. Den digitale serviceboken informerer også om din Mazda Veiassistanse-dekning.

 

Det er trygt

Hvis du er potensiell kjøper eller har tenkt å selge din Mazda, er det godt å vite at dataene er trygt lagret i en sentral database. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å miste dataene, og enda viktigere - det hindrer falske registreringer. For eksempel, idet Mazda servicehistorikk inkluderer faktisk kilometerstand ved hver registrerte service, blir det enkelt å finne ut om en kilometerteller har blitt tuklet med.

 

Det er bekvemt

Du vil motta service-påminnelser som er skreddersydd ditt kjøremønster for å sørge for at du ikke går glipp av en planlagt service. Når bilen din er til service, kan vår Mazda-forhandler gi deg en oppdatert utskrift som viser hva som er utført. Og hvis din kopi av ditt digitale servicedokument blir ødelagt eller du mister det, kan du  få en ny  hos din forhandler.

 

MyMazda

MyMazda.no og vår gratis MyMazda app viser deg din servicehistorikk og bilinformasjon. I tillegg  hjelper MyMazda app deg til å finne en forhandler i området du befinner deg eller få hjelp via Mazda Veiassistanse hvis et uhell eller problem skulle oppstå. For mer informasjon, klikk her.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?