Mazda-deler
Oversikt

Mazda originaldeler  

Laget for din bil

 

Hvis du besøker din Mazda-forhandler kan du få Mazda originaldeler designet spesielt for din modell, og de monteres av teknikere som er spesialutdannet for å arbeide på våre biler.

 

 

Holdbar, trygg og pålitelig

Vi nedlegger mye hardt arbeid og høye standarder i utviklingen og kvalitetssikringen av Mazda originaldeler. Slik oppnår Mazda originaldeler langvarige, sikre og pålitelige ytelser - og gir deg den gode følelsen du får vet å kjøre noe som du vet er 100% Mazda.

 

Mazda originale byttedeler

Mazdas originale byttedeler er miljøvennlige og konkurransedyktig priset og er reprodusert av returnerte brukte deler som er omhyggelig inspisert og bygget om til samme kvalitetsstandard og ytelser som en ny del. Vi tror på deres kvalitet, og derfor har de samme garanti som Mazda originaldeler.

 

Mazda Originalolje 

Mazda Originalolje er spesielt testet for aktuell motor for å tilfredsstille strenge krav i henhold til Mazdas standarder. Av denne årsaken kan vi til enhver tid anbefale Mazda Originalolje. Den inneholder spesielle tilsetningsstoffer for å redusere friksjon, som forårsaker energitap og slitasje i motoren. Derfor vil Mazda Originalolje ikke bare gi din Mazda gunstig drivstofføkonomi og CO2-utslipp, men sørger også for beskyttelse av motoren og gode ytelser.

 

Kontakt en Mazda-forhandler

Hvis du trenger deler, kontakt våre Mazda-forhandlere