Håndverk

Karriere i Mazda

 

Mazda ble grunnlagt i 1920 i Japan og er i dag et multinasjonalt selskap påvirket av mange ulike

kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Vi kjennetegnes av at vi tenker nytt og tør å gå egne veier for å lage nyskapende biler som er vakre, inspirerende og ikke minst morsomme å kjøre.  

 

Vår filosofi

Vi vil at våre medarbeidere skal føle stolthet og ansvar. Vi ønsker at alle skal tenke kreativt og være åpne for nye utfordringer. Dette er kjernen i vår suksess. Så når vi rekrutterer nye medarbeidere er dette noen av de egenskapene vi er på jakt etter.

 

Denne uvanlige måten å tenke på viser seg tydelig i bilene våre. Vi håndterer utfordringer på nye og innovative måter og skaper dermed bedre biler. For det viktigste av alt, vi bygger flotte, sportsinspirerte biler som er morsomme å kjøre.

 

Se hvordan vi sprenger grenser.

 

Mazda i Norge

Mazda Motor Norge er alltid intressert i å få talentfulle mennesker på laget. Du er velkommen til å kontakte Mazdas skandinaviske HR Manager, Bettina Samson, på telefon +45 26318845 eller gjennom å sende in et personlig søknad og CV til Bsamson@mazdaeur.com.

 

 

Utfordrerne - Slik formes fremtiden av fortiden

Vi nevnte vår Hiroshima-arv. Dette har gitt oss en "dette klarer jeg"-innstilling som gjør at vi lykkes selv når oddsene ikke er på vår side. Se videoen om hvordan denne Hiroshima-innstillingen driver oss videre også i dag.

Mazda historier - Utfordrerne

<p>Lær hvordan innstillingen til Hiroshimas mennesker hjelper oss til å skape bedre biler</p>

Utfordrerne

 

Lær hvordan innstillingen til Hiroshimas mennesker hjelper oss til å skape bedre biler

car

upquote Hiroshima-filosofien er å aldri gi opp og å søke det perfekte. Å beholde en "dette klarer jeg"-innstilling. downquote

Masahiro Moro

Executive Officer – Mazda Japan