Mazda biler

Hvorfor Mazda

HVORFOR MAZDA SOM FIRMABIL? 

 

1. Økonomi

Med attraktive priser, lavt drivstofforbruk og lave CO2-utslipp i tillegg til vår nye og banebrytende SKYACTIV-teknologi, står Mazda for et økonomisk og godt bileierskap. Mye av det som er tilleggsutstyr hos konkurrentene anser vi for å være nødvendig standardutstyr. I tillegg gir Mazdas høye kvalitet deg lave eierkostnader og høy annenhåndsverdi når bilen skal selges igjen. 

 

2. Pålitlighet og høy kvalitet

Vi er stolte av kvaliteten på våre biler. Siden 2002 har Mazda vunnet over 600 utmerkelser og priser. Og enda mer bemerkelsesverdig er det kanskje at en tredjedel av disse prisene er første- eller andreplasser i ”Årets Bil” rundt omkring i verden. Dette sammen med et godt utviklet forhandlernett i Norge gjør at vi kan holde din Mazda i toppform hele tiden.

 

3. Attraktivt design, ekte kjøreglede

Mazda er kjent for ekte kjøreglede. Raske og sterke motorer, styring og understell som tar deg dit du vil. Den nye generasjonen Mazda-modeller bygger på det nye designspråket KODO – Soul of Motion, et design som skiller seg ut fra mengden.

 

4. Miljø

Med lavt drivstofforbruk og partikkelfilter som standard på alle personbiler med dieselmotor er Mazda et godt miljøvalg. Med vår SKYACTIV-teknologi (inneholder helt nye motorer, girkasser, understell og karosseri) er Mazda en av de klasseledende innenfor området med å kombinere lave utslipp og lavt drivstofforbruk med fantastiske kjøreegenskaper. Det finnes også en miljøstrategi for hele bilens livssyklus, ”Sustainable Zoom-Zoom”. Dette innebærer også ISO14001 sertifisering hos de fabrikker som leverer biler til vårt marked og hvordan vi gjenvinner bilene på best mulig måte. 

 

5. Garantier

Mazdas garantier er ytterligere en sikkerhet for et problemfritt eierskap. Når du kjøper en ny bil fra en Mazda-forhandler, får du en omfattende fabrikkgaranti. Den inkluderer:

  • 5 års nybilgaranti opptil 100.000 kilometer, det som inntreffer først
  • 3 års lakkgaranti, uansett kjørelengde
  • 12 års garanti mot gjennomrustning, uansett kjørelengde
  • Mazda Veiassistanse i 12 måneder fra registreringsdato, deretter 12 nye måneder for hver utført service i inntil 10 år


6. Sikkerhet

Mazda kombinerer et utall passive og aktive sikkerhetssystemer for å gjøre enhver situasjon så trygg som mulig.

Mazda har en rekke aktive sikkerhetssystemer som hjelper deg som fører for å unngå en ulykke: SBS (Smart Brake Support), SCBS (Smart City Brake Support), RVM (Rear Vehicle Monitoring), LDWS (Lane Departure Warning System), BSM (Blind Spot Monitoring), HBC (High Beam Control), AFLS (Adaptive Front-lightning System), ALH (Adaptive Led Headlights), MRCC (Mazda Radar Cruise Control), FOW (Forward Obstruction Warning) og DRSS (Distance Recognition Support System). Om ulykken ikke er til å unngå kan du stole på Mazdas kollisjonssikkerhet. Ved en eventuell kollisjon fordeles kreftene på en effektiv måte rundt kupéen for å beskytte passasjererne. Dette skjer ved hjelp av Mazdas eget avanserte sikkerhetssystem MAIDAS (Mazda Advanced Impact Distribution and Absorption System). 

 

7. Servicemarkedet  

Våre forhandlere har fått spesialopplæring og har nødvendig ekspertise for å gi deg og bilen din den aller beste behandling. Forholdet mellom oss avsluttes ikke den dagen vi leverer bilen, det er begynnelsen på et langt og godt samarbeid.

Mer informasjon?