Filmer

GIRKASSER


En ny generasjon manuelle eller automatiske girkasser overfører mer krefter til hjulene.

 • Blindsoneovervåking: Radarsensorer som oppdager gjenstander og hindringer

  Systemet for blindsoneovervåking varsler automatisk om kjøretøy eller gjenstander som nærmer seg i blindsonen og skaper trygghet ved skifte av kjørebane.

 • Det elektrisk nedfellbare taket på MX-5 RF håndteres med ett enkelt trykk. Det avanserte taket kan åpnes og lukkes i løpet av ca 13 sekunder (også i bevegelse, opptil 10 km/ t). Taket består av tre moduler laget av materialer av høyeste kvalitet, valgt ut for sin stivhet og vekt, som resulterer i optimal ytelse.

 • Elegant og harmonisk innvendig design

  Det nye brukervennlige interiør i nye Mazda6 inneholder like mange spennende detaljer som bilens eksteriør. Kontrollenhetene er intuitive og høyner følelsen av harmoni og ryddighet. Dette i kombinasjon med polert aluminium av høy kvalitet på dørhåndtakene og girspaken, samt setenes utforming slik at du kan nyte samme komfort og stil som du forventer i en med høy kvalitet.

 • Fantastisk utvendig design

  Den karakteristiske grillen, de tydelige skjermene og kupéens skrånende linje antyder kreftene som finnes under panseret på nye Mazda6. LED frontlys understreker bilens tøffe fremtoning. Fire nye karosserifarger, Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica og Jet Black Mica, er utviklet og gir bedre kontrast og gjenspeiler et design som er alt annet enn overfladisk.

 • Opprinnelsen til KODO-design

  Mazda6 bygger på de elegante konceptbilene SHINARI og TAKERI som var de første bilene med vårt designtema KODO og symboliserer Mazdas karakteristiske kraft, smidighet og utholdenhet. Designen er inspirert av naturens levende former og bilene fanger bevegelser og uttrykker styrke, smidighet og hurtighet– i hver minste detalj.

 • DIESEL

  Verdens laveste kompresjonsforhold på 14:1 i masseproduserte motorer med variabel dobbel turbolader.

 • GIRKASSER

  En ny generasjon manuelle eller automatiske girkasser overfører mer krefter til hjulene.

 • MOTOR

  Opplev ytelse på et helt nytt nivå takket være våre høyeffektive diesel- og bensinmotorer.

 • KAROSSERI OG UNDERSTELL

  Hvordan levere smidige og gode kjøreegenskaper, topp sikkerhet og effektivt, lett design. 

 • i-ELOOP

  Verdens første regenerative bremsesystem som lagrer bevegelsesenergien ved motorbrems i en kondensator istedenfor i batteriet.

 • SKYACTIV-Teknologi - Fremtiden er her

  SKYACTIV innebærer at vi har redesignet alle viktige deler av bilen - alt fra motor til understell og fra karosseri til girkasser. Finn ut hva som fikk oss til å søke etter bedre ytelser og effektivitet, hvordan vi forbedret prosessene og hvordan vi utviklet den banebrytende teknologien.

 • Fjernlyskontroll: gjør kjøringen tryggere og mer behagelig

  Vår fjernlyskontroll-teknologi maksimerer bruk av fjernlyset for bedre sikt i mørket. Skrur automatisk frontlysene fra fjernlys til nærlys når kjøretøy nærmer seg. Dette gjøres ved hjelp av sensorer som er innebygget i frontlyktene og gjør bilen tryggere og enklere å kjøre (Fra AdvancePlus og oppover).

 • SKYACTIV-tekologi: bedre miljø og bedre kjøreegenskaper

  Vi sprenger grenser ved å gjøre bilene våre lettere, men allikevel sterkere; og høyere ytelser, men allikevel mer miljøvennlige. Med vår nye SKYACTIV-teknologi forbedrer vi alt fra understell og karosseristruktur til motor og girkasse.

 • Smart City Brake Support: sikkerhetsteknologien som holder utkikk foran bilen

  Mazda CX-5 tilbyr sikkerhetsutstyret Smart City Brake System, som hindrer eller reduserer effekten av frontkollisjoner ved hjelp av en sensor som overvåker veien foran bilen. Systemet kan iverksette bremsing hvis det registrerer fare for kollisjon.

 • Mazda CX-5 tilbyr vårt innovative Karakuri setesystem

  Det er overraskende enkelt å betjene Mazda CX-5 innovative Karakuri setesystem. Ved hjelp av ett-trykks hendelen eller knappen øverst på setet, felles det 40:20:40-delte* baksetet helt flatt med gulvet i bilen. (*Advance og oppover). .

 • Filskiftevarsler: et sikkerhetssystem som hjelper deg å holde deg innenfor kjørebanen din

  Dette systemet benytter et kamera øverst i frontruten som overvåker veien foran bilen og beregner bilens posisjon i forhold til filmarkeringene. Skulle systemet registrere at bilen utilsiktet er på vei ut av kjørebanen, aktivereres en varseltone for å varsle føreren. (Fra AdvancePlus).

 • Mazda5 setekonfigurasjon

  De fleksible setene i Mazda5 tilbyr flere alternativer for sitte- og lagringsplass, og betjenes med den letteste berøring.

 • Mazda3 teknologi – Sikrere bremsing

  Mazda3s nødoppbremsingssignalsystem (ESS) slår automatisk på nødlysene for å gi deg mer trygghet.

 • Mazda3 teknologi - En bil med visjoner

  Mazda3 er en av de få bilene i sitt segment som er utstyrt med overvåkning av kjøretøy bak (RVM-system) for å bidra til sikkert feltskifte.

 • System for overvåking av kjøretøy bak: som om du har øyne i bakhodet

  Dette prisvinnende sikkerhetsutstyret gir deg og dine passasjerer ekstra beskyttelse. Vi bygger sensorer inn i bilen som kan oppdage når biler nærmer seg bakfra og lar deg vite når det er trygt å skifte fil eller svinge.

Se flere videoer