Placeholder

My Mazda-app

BEGYNN Å BRUKE MY MAZDA-APPEN

HOLD DEG OPPDATERT NÅR DU ER PÅ FARTEN

My Mazda er den enkleste tilgangen til all din Mazda-informasjon, når som helst, der du er.

My Mazda-appen har fått ny utforming med forbedret opplevelse av Mazda-eierskap fordi vi har gjort alt enklere, mer personlig og mer givende.

Den vil hjelpe deg med å holde oversikt over alle dine viktige Mazda-dokumenter, serviceintervaller og servicehistorikk, få nyttige påminnelser om service, hente frem bilens håndbok eller tilkalle veihjelp. 

Selv om du ikke eier en Mazda kan du fortsatt bruke My Mazda. Du kan bruke tjenesten til å legge til din favorittbil, se nyttige instruksjonfilmer eller finne din nærmeste forhandler.

My Mazda er tilgjengelig som app for iOS og Android-produkter. Det er bare å laste ned og registrere deg med din epostadresse, og du er klar i løpet av få minutter.

DIGITAL OPPLEVELSE AV MAZDA

Mens vi går ett skritt videre med forbedring av den digitale opplevelsen av Mazda, vil My Mazda-nettstedet (datamaskin og mobil) være midlertidig utilgjengelig. Imidlertid kan kundene våre som bruker My Mazda være sikre på at alle dokumenter, som f.eks. serviceplan, digital servicehistorikk osv., selvfølgelig fremdeles vil være tilgjengelig i My Mazda-kontoen, og tilgjengelige via My Mazda-appen. Alt du trenger å gjøre er å oppdatere appen på smarttelefonen eller nettbrettet, logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord, og følge de enkle trinnene for å bekrefte kontoen din.

SLIK REGISTRERER DU DEG

 • 1

  Last ned My Mazda-appen, som er tilgjengelig på iOS og Android, fra de respektive nettstedene.


  AppStoreGoogle play

 • 2

  Angi navnet ditt, en gyldig e-postadresse og velg et passord. Hvis du allerede eier en Mazda, husk å bruke den samme e-postadressen som du oppga til forhandleren da du kjøpte din Mazda.

 • 3

  Husk å bekrefte opplysningene dine ved å klikke på lenken i bekreftelses-e-posten som du vil motta i innboksen.

 • 4

  Begynn å bruke My Mazda-appen

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål må du ikke nøle med å ta direkte kontakt med din Mazda-forhandler eller sende en mail til mazdanorge@mazdaeur.com