om oss helt

Vi går vår egen vei

 

Vi liker å gjøre ting på vår egen måte. Utfordre det konvensjonelle. Og trosse nåværende måte å tenke på. Det er historien og utfordringene vi har stått ovenfor som har formet oss og gjort oss til det vi er i dag. Og ikke minst - den unike mentaliteten og stå-på innstillingen. Vi tror sterkt på å utfordre konvensjonen for å gjøre ting bedre. Dette har ført til flere banebrytende løsninger som kan oppleves i hver eneste Mazda vi bygger. Det er vi stolte av.

  • SKYACTIV-Teknologi

   SKYACTIV-Teknologi


   Vi utfordret måten å tenke på da vi skapte vår innovative SKYACTIV-teknologi. Fra å bygge om forbrenningsmotoren, girkassen og chassiskomponentene til å kombinere bevegelse med aerodynamisk effektivitet, lot vi ingenting være uprøvd da vi studerte hvordan biler er konstruert.

    

   Les mer

   SKYACTIV-Teknologi

  • KODO-design

   KODO-design


   God design skal bevege deg. Både bokstavelig og mentalt. For å finne nye og dynamiske former studerte våre designere og ingeniører bevegelser i naturen og skapte det banebrytende designspråk "KODO - Soul of Motion", som på en mesterlig måte kombinerer bevegelse med spenning, eleganse og smidighet.

    

   Se mer

   KODO-design

  • MZD Connect

   MZD Connect


   Kunne du tenke deg å knytte deg til en bil som var frakoplet? Det kan ikke vi heller. Derfor er forbindelsen mellom bil og fører et sentralt element i hver eneste Mazda vi skaper. Istedenfor å tenke tradisjonelt og overlesse føreren med teknologi som isolerer han fra kjøreopplevelsen, tror vi at teknologien skal forsterke opplevelsen, ikke forstyrre den.

    

   Oppdag mer

   MZD Connect

  • Vår historie

   Vår historie


   Mazda sin historie handler om å utfordre tradisjonell tankesett - alt fra vår rotasjonsmotor, vinne Le Mans, og til å veie hver eneste del av bilen for å spare vekt. Vi liker å gjøre ting på en annerledes måte, det er det som gjør oss til det vi er.

    

   Oppdag mer

   Vår historie

  • Apper og nedlastninger

   Apper og nedlastninger


   Fra det funksjonelle til det underholdende, opplev Mazdas utvalg av smarttelefon-apper og multimedianedlastinger. Enten du kjører en Mazda eller ønsker å eie en, vil disse appene, bakgrunnsbildene, skjermsparerne og ringetonene informere, glede og engasjere deg slik bare en Mazda kan.

    

   Last ned apper

   Skjermsparere, ringetoner og bakgrunnsbilder

   Apper og nedlastninger