MZD Connect

MZD Connect

MZD Connect - linken mellom fører og bilen

 

Opplevelsen av å kjøre en Mazda er det samme som forholdet mellom en hest og rytter, jo tettere kontakten er, jo mer tilfredsstillende er opplevelsen. Mazdas infotainmentsystem, MZD Connect, er linken mellom fører og bilen, hvordan informasjonen formidles til føreren og hvordan føreren kan håndtere bilens ulike funksjoner uten å bli distrahert, f.eks justering av bilens kommunikasjons- og navigasjonsinnstillinger, uten å miste fokus på kjøringen.

 

I MZD Connect finner du flere smarte funksjoner og det kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon. Her kan du nyte musikk via FM- og DAB-radio eller koble til din smarttelefon via Bluetooth og bl.a. strømme din favorittmusikk. Med handsfree Bluetooth-tilkobling kan du også enkelt få tilgang til dine kontakter og ringe og motta telefonsamtaler. Systemet er enkelt å bruke via den 7" store fargeberøringsskjermen slik at du kan fokusere på veien. Du kan også kontrollere alt ved å bruke HMI Commander.

 

Hos Mazda synes vi at teknologien skal høyne kjøreopplevelsen, ikke forstyrre den.

 

Ønsker du ytterligere informasjon om MZD Connect, klikk her.

Infotainment fra Mazda

Førerorientert miljø .

Et tiltalende nytt interiør

Føreren er der hvor ting skjer

All den informasjonen du trenger på et øyeblikk

Våre designere har forkus på å skape et luksuriøst, førerorientert og ergonomisk miljø hvor alle kontroller og informasjonsskjerm er lett tilgjengelig for bilføreren. Men vi er også opptatt av behovene til våre passasjerer. Kupèen er delt inn i to soner, en del skreddersydd for føreren for å gi en trygg, behagelig og avslappende kjøreopplevelse, den andre sørger for at passasjerene får en følelse av frihet og sikkerhet i et åpent, romslig og avslappende miljø.

Hold blikket forover

Active Driving Dispay

Nøkkelen til å håndtere vanskelige situasjoner er å ha all nødvendig informasjon tilgjengelig på et øyeblikk. Mazdas Active Driving Display viser føreren den viktigste informasjonen via en liten prosjeksjonsskjerm plassert i nedre del av synsfeltet. Her får du informasjon om blant annet bilens hastighet, kjøreanvisning fra navigasjonssystemet og varslingsmeldinger, slik at du kan fokusere på veien foran deg. 

 

 

 

Hold kontakten

7" stor berøringsskjerm i farger

Ergonomisk plasserte kontrollbrytere

Stil kombinert med substans

Navigasjon, kommunikasjon og underholdningsinformasjon vises på det 7" displayet som befinner seg på dashbordet og kontrolleres via berøringsskjermen eller via HMI Commander. Dette gjør det mindre distraherende og både enklere å se og å bruke, og setter deg og dine passasjerer i kontakt med veien, med omgivelsene og verden rundt deg.

Hold deg oppdatert

HMI Commander

De mest effektive betjeningskontrollene er de som føles instinktive. Mazdas multifunksjonsratt, HMI Commander, er sentralt plassert mellom forsetene for å gi fører og passasjer enkel tilgang til å manøvrere bilens mange funksjoner, blant annet lydanlegget, navigasjon og telefon. HMI Commander er enkel og intutiv å bruke for å ikke miste fokus på kjøringen. Det er designet for komfortabel og bekvem tilgang med minimal distraksjon.

Fleksibilitet

7" stor berøringsskjerm i farger

Kontakt betyr at man er fleksibel nok til å tilpasse seg enhver gitt situasjon. Mazdas infotainmentsystem, MZD Connect, virker nesten på samme måte som en smart-telefon – den kan oppdateres og skaffe plass til nye egenskaper og funksjoner ettersom de blir tilgjengelige. Det betyr at din bils system aldri er umoderne eller foreldet, og alltid i kontakt med deg på veien.

Vist modell kan avvike noe fra norske spesifikasjoner. Farger og visse interiør-/eksteriørelementer kan avvike på skjermen fra aktuell modell. Viste elementer i MZD Connect avhenger av utstyrsnivå. Forbehold om skrive- og trykkfeil.