KODO design

'KODO Design - Soul of Motion'

  

Hos Mazda liker vi å gjøre ting på vår egen måte - det er sånn vi er. Som ispirasjon til vår nye KODO design vendte vi blikket mot naturen. Våre designere studerte alt fra dyrenes bevegelser i deres egne omgivelser, til det energifylte øyeblikket når bueskytteren slipper buen og pilen som igjen skaper muskuløse, men allikevel de myke linjene vi finner igjen på Mazda6, Mazda3 og CX-5. Fordi vi helt og fast tror på at det å se andre veier fører til et fantastisk design.

Hold deg oppdatert

Mazda3 Inspirert av bevegelse

Koble deg til Mazda3


Mazda3 gjør inntrykk. Ikke bare med fint design, men vel så mye med kjøreopplevelsen. Med sin innovative SKYACTIV-teknologi leverer Mazda3 ytelser på høyt nivå, med en kvikkhet du bare forventer fra mye mindre biler. Med sitt slående KODO-design setter den deg i bevegelse selv når den står stille. Opplev Mazda3.

Opprinnelsen til KODO design. Fanger bevegelsene i naturens levende former.

bil

TAKERI konseptbil

bil

TAKERI konseptbil

Konseptbilene SHINARI og TAKERI var de første som tok i bruk designspråket KODO. Nye Mazda6 bygger videre på disse elegante konseptbilene og symboliserer Mazdas karakteristiske formspråk. Våre biler fanger bevegelser og uttrykker styrke, hurtighet og spenning ned til minste detalj.

Elegant og moderne design. Spennende linjer som uttrykker kreftene og hurtigheten.

kodo

TAKERI konseptbil

Den karakteristiske grillen, de tydelige skjermene og kupéens skrånende linje antyder kreftene som finnes under panseret på Mazda6. LED frontlys understreker bilens tøffe  fremtoning. Fire nye karosserifarger, Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica og Jet Black Mica, er utviklet og gir bedre kontrast og gjenspeiler et design som er alt annet enn overfladisk.

Elegant og harmonisk interiørdesign. Attraktive former og brukervennlige funksjoner.

Et helt nytt førerorientert interiør i Mazda6 inneholder like mange spennende detaljer som bilens eksteriør. En ryddig og helhetlig plassering av kontrollbrytere og betjeningsknapper gjør interiøret mer brukervennlig enn noensinne. Interiøret er spesielt designet rundt føreren og oser av høy kvalitet med berøringsmyke overflater.

 

Sammen med polert aluminium av høy kvalitet på dørhåndtakene og girspaken, samt setenes utforming, kan du nyte samme komfort og stil som du forventer i bil en med høy kvalitet.