Lorem ipsum dolor sit amet, vix in euismod labores

Mazda6 Sedan med dynamisk ytelse, behagelig og sikker kjøreopplevelse

 

Kjøredynamikken i 2017 Mazda6 Sedan reagerer i harmoni med førerens hensikter, og gir enestående kjøreglede. Den har responsive og smidige kjøreegenskaper samt lavt drivstofforbruk takket være våre avanserte SKYACTIV-TEKNOLOGIER. Mazdas nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologi sørger for integrert styring av motor, girkasse, chassis og karosseri, og forsterker Jinba-Ittai-følelsen — en følelse av samspill mellom bil og fører som gjør at Mazda skiller seg ut. Forbedringer av støy- og vibrasjonsnivåer og jevnere kjøring bidrar til høy komfort i kupeen. Dermed blir kjøreturen like behagelig enten du er i byen eller på motorveien. Med Drive Selection kan du velge mellom to kjøremoduser for ekstra responsiv kjøring når du ønsker det.

 

2017 Mazda6 Sedan er også ledende innen aktiv sikkerhet, som inkluderer et omfattende utvalg av innovative teknologier i-ACTIVSENSE.

 • Kjørefeltassistanse (LAS) varsler deg hvis du er i ferd med å forlate kjørefeltet
 • Føreroppmerksomhetsvarsel overvåker kjøringen, og forteller deg når du bør ta en pause
 • Systemet Mazdas Radar Cruise Control overvåker avstanden til kjøretøyet foran
 • Smart City Brake Support kan bidra til å forhindre kollisjoner, leveres nå også med fotgjengergjenkjenning

 

Den leveres også med trafikkskiltgjenkjenning, bakkestartassistanse (HLA), ryggekamera, blindsoneovervåkning, automatisk innfelling av sidespeilene, el-oppvarmet ratt med mer.

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   Mazdas nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologi er et stort steg fremover for vår menneskeorienterte filosofi. Integrert styring av motor, gir, chassis og karosseri forsterker Jinba-Ittai-følelsen—en følelse av samspill mellom bil og fører gjør at Mazdas modeller skiller seg ut. 

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • G-Vectoring-kontroll

   G-Vectoring-kontroll

   G-Vectoring Control er den viktigste teknologien i Mazdas SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologi, og den første teknologien i verden som regulerer motorens dreiemoment i forhold til rattutslaget og optimerer den loddrette belastningen på hvert hjul for å gi jevne og effektive kjøreegenskaper. Den enestående følelsen av veigrep gir føreren trygghet og ro. Passasjerenes kjøreopplevelse er forbedret takket være jevnere akselerasjonskraft som gjør at man sitter mer stabilt.

   G-Vectoring-kontroll

  • SKYACTIV motorer og girkasser

   SKYACTIV-motorer og girkasser

   Mazda6 Sedan leveres med sekstrinns manuell eller automatisk girkasse*, som gir økonomisk kjøring med lett og raskt girskift og enestående kjøreegenskaper. SKYACTIV-D 2,2 liter har verdens laveste kompresjonsforhold blant dieselmotorer, og gir rask akselerasjon.

   SKYACTIV-G er en høyeffektiv bensinmotor med direkte innsprøyting, som oppnår verdens høyeste kompresjonsforhold med 14,0:1.

   SKYACTIV-motorer og girkasser

  • Trafikkskiltgjenkjenning

   Trafikkskiltgjenkjenning

   2017 Mazda6 Sedan leveres nå med trafikkskiltgjenkjenning. Fartsgrenser, innkjøring forbudt og skiltstopp indikeres med ikoner på head up display og på navigasjonsskjermen, samt at alarmer varsler deg dersom du overskrider fartsgrensen.

    

   *leveres kun med Navi

   Trafikkskiltgjenkjenning

  • SCBS med fotgjengergjenkjenning

   SCBS med fotgjengergjenkjenning

   SCBS fjerner stresset med bykjøring. Innebygde sensorer overvåker konstant avstanden og hastigheten når du nærmer deg en hindring, og kan forhåndsaktivere bremsene for nødbremsing. 2017 Mazda6 SCBS har forbedret ytelse innen følgende områder: gjenkjenning av fotgjengere, utvidet kamerarekkevidde, forbedret driftshastighetsområde og høyeste hastighet der kollisjonshindring fortsatt fungerer.

   SCBS med fotgjengergjenkjenning

  • Head-up display

   Head-up display

   Mazda6 har head-up display perfekt plassert i nederste del førerens siktlinje, slik at du kan se viktig kjøreinformasjon uten å ta oppmerksomheten bort fra veien. Displayet vises nå i farger, og har bedre synlighet med økt lysstyrke og kontrast, slik at informasjonen vises tydeligere enn noen gang. Informasjon som vises inkluderer blant annet kjøretøyets hastighet, cruise control, sving-for-sving-angivelser, trafikkskiltgjenkjenning, radar cruise control, SCBS og annet.

   Head-up display

  Modellen som vises er kanskje ikke i henhold til norske spesifikasjoner. Farger og visse innvendige og utvendige elementer som vises på skjermen kan avvike fra aktuell modell. Prisene som er oppgitt er pr i dag 2016 priser, prisendring vil forekomme i 2017. Forbehold om trykk- og skrivefeil.